Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslalam ze tylko kobieta jest w stanie byc z kims kogo obgadywala ze paskudny!

Polecane posty

Gość gość

Otoz pomylilam sie. To ze niektore dziewczyny sa na maksa falszywe to wiem. Przyklad kolezanki ze studiow, ktora juz na pierwszym roku mowila mi ze zazdrosci mi ze my sie kochamy bo ona ma dosc swojego faceta, to len obibok i srednio przystojny " ".Ale jakos dziwnym trafem po 6 latach nadal z nim jest i wrzuca zdjecia na fejsa z Majorki i Lanzarote bo dostal podwyzke, wkleja serduszka. Juz nie jest obibokiem? Juz nie jest brzydki? Juz jej nie wkurza? Juz ma z nim tematy? :) ZENADA. Szkoda ze koles nie wie prawdy ale ja go uswiadamiac nie bede. Ale do rzeczy: jestem zdziwiona ze FACECI TEZ TAK ROBIA :| Znam kolesia ktory mowil wszystkim "o jezu patrzcie na te dziewczyne, ona ma taka brzydka twarz, co za paskuda, rzygac mi sie chce jak widze takiego paszteta" (debil glupi, ubliza jej do ludzi) otoz dzis sa para i TEN SAM KOLES WRZUCA FOTY JAK SIE KOCHAJA JAK 2 GOLABKI Jak bardzo trzeba byc zdesperowanym by cos takiego w zyciu praktykowac? k..restwo i sprzedajnosc?

Gość gość
autorko zgadzam sie ze to zenujace. jednak bardzej wystepuje chyba u kobiet niz u mezczyzn. chyba ze koles ma zerowe powodzenie i nie wiedzie mu sie, to bierze co sie nawinelo. ale na miejscu tego faceta ktorego opisalas, boloby mi wstyd przed sama soba