Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam adidaski Sprandi, rozm 26, dla dziewczynki.

Polecane posty

Gość gość
Nie adidasy, idiotko, tylko obuwie sportowe Sprandi, jeśli już. To tak jakbyś napisała Nike Sprandi. Poza tym, nie mówiąc już zupełnie złośliwie, za tę cenę ich nie sprzedasz. 20 zł to max ile ktoś ci za nie da.

Gość gość
Ja za tyle sprzedaje oryginalne Nike i Adidasy po synu

Gość gość
To nie są adidaski..

Gość gość
Brzydkie.

Gość gość
Ja pierdzoele. Laska pisze o butach, pierwsza odpowiedź: nazwanie jej idiotka , potem ze brzydkie i inne wąty. Opanujcie się ludzie. Nie jesteście zainteresowani=nie odpisujcie.

Gość gość
A ty po co wlazłaś i piszesz nie na temat? Widac nie jesteś zainteresowana a się udzielasz

Gość gość
Założyła temat to wyrażam zdanie. Brak zainteresowania na Allegro to brak kupujących. Robiąc sobie darmową reklamę tutaj trzeba liczyć się, że to forum. Każdy ma prawo wyrazić zdanie. I tyle.

Gość gość
Nazwanie kogoś idiota to wyrażanie zdania ? Co najwyżej obrażanie kogoś.

Gość gość
Oczywiście, ze to wyrażenie zdania. Skad ty sie urwałaś?

Gość gość
A mi sie zrobilo zal tej pani. Mam nadzieje ze ktos kupi...

Gość gość
Miałam taką samą sytuację. Chciałam coś sprzedać, dałam znać na tym forum. I o czym były niemal wszystkie posty? Że sprzedaję brzydkie szmaty, żebym to położyła pod śmietnikiem, że jestem idiotką, że powinnam coś zrobić z paznokciami (na jednym zdjęciu było widać moje palce i niepomalowane, krótkie paznokcie) i inne rzeczy w tym stylu. Takie zachowanie na kafe to standard. Standardem jest tu brak klasy i kultury, na porządku dziennym hejt. Można powiedzieć jakąś sugestię, uwagę w dobrej wierze (np. że może by obniżyć cenę, bo coś tam...), ale wyzywanie kogoś, dlatego, że chce sprzedać buty to już jest dno. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Gość gość
gość wczoraj Nie masz klasy kobieto.

Gość gość
Gościu z 14:25 - istnieje takie zjawisko jak nadawanie całej grupie towarów nazwy producenta lub jednego wyrobu. Np. wszyscy mówią "pamper" choć niekoniecznie chodzi o jednorazowa pieluchę tej marki. Na podobnej zasadzie funkcjonuje słowo "adidasy" na określenie obuwia sportowego. No, ale skąd przygłupy z kafe mogą mieć o czymkolwiek pojęcie.

Gość gość
Rzeczywiście, wulgaryzmy to przesada.Ale to ja napisalam brzydkie i że mam prawo wyrazić zdanie na forum. Buciki nie w moim guście, ale obejrzałam, zostawiając komentarz. Gdyby ktoś napisał fajne to nic mi do tego. Jestem jednak zdania, że nachalne linkowanie aukcji na forum jest również czymś na pograniczu dobrego smaku. Jesli ktoś chce darmowej reklamy, musi liczyć się z konsekwencjami, że robi to na hejterskim forum. Moje opinia to nie był hejt. Buciki mi się nie spodobały i tyle.