Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodyJęzyk

Jak zrobić minetke?????

Polecane posty

Gość MłodyJęzyk

Jak w temacie, jak zrobić super minetke? Macie jakieś sposoby? Pomóżcie, zależy mi by było jej przyjemnie i by doszła kilka razy nawet :-)

Gość Monica1976
Ja lubię żeby facet najpierw całował moje usta, potem piersi - lizał sutki albo przynajmniej jeden z nich, aż zesztywnieje, potem go mocno possał - wtedy robi mi się wilgotno w kroku, ćipa zaczyna się rozchylać, więc sama łapię faceta za głowę i prowadzę go tam na dół. On już tylko trochę pomaga sobie palcem jeśli łechtaczka nie jest wystarczająco widoczna, i potem skupia się głównie na niej. Czasem łączy lizanie łechtaczki z wsuwaniem palca do pochwy, ale niezbyt głęboko, tylko tyle żeby wymacać opuszkiem punkt G. Pamiętaj jednak żeby nie mieć przy tym ostrych paznokci.

Gość gość
Nikt ci nie powie, to po prostu trzeba poczuć na pewno nie liz jak pies z góry na dol bo to nudne

Gość MłodyJęzyk
Dziewczyny, pomóżcie proszę :-) Zarówno mi jak i innym facetom taka wiedza się przyda, a i Wycałuje na tym skorzystacie :-)

Gość gość
Debilu sa poradniki w necie na ten temat

Gość MonikaPl
gość dziś - Deblu, jest młody i uczy się, chce dobrze i nie myśli tylko o sobie. Więc skoro tyle tych poradników czytałeś to pochwal się wiedzą! Czekamy! Ps. Minetke najlepiej zrobisz jak nie będziesz o tym myślał tylko to poczujesz tzn mam na myśli że musisz spróbować bez myślenia co i jak, niech samo się potoczy swoim rytmem. Ja nie raz mam ochotę na szybką minetke, a nie raz uwielbiam się nią rozkoszować i mogłabym tak godzinami :-)

Gość gość
najlepiej będzie jak jej powiesz zeby sie nie myła przez tydzień... jaki rozkoszny zapach zgniłego śledzia... och....

Gość gość
Mam 20 lat, ona 48 lat. Wciąż uwielbiamy sex że sobą :-) PS. Minetke to trzeba umieć zrobić :-) A by się jej nauczyć, jak to mówi powiedzenie "Na starej piczy, młody chu* ćwiczy" :-) Pozdrawiam

Gość gość
I co się chwalisz? Walić babcie każdy potrafi, poderwij dziewice i z nią to zrób to pogadamy. Ps. O dziwo dziewica coraz mniej, jakby był to gatunek na wymarciu :-(

Gość gość
Dziewczyny ! Kobiety ! Napiszcie jak to lubicie !

Gość gość
z finałem w środku idioci bez dotykania łechtaczki bez loda z połykiem

Gość gość
otulona_dnem dziś Ja preferuję w ogóle bez dotykania Czyli sex przez internet? Podaj nick Skype :-) Chętnie popatrzę :-)