Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pameba

Wrocław

Polecane posty

Gość Pameba

Wybieram się w tym tygodniu w weekend do Wrocławia ze znajomymi. Gdzie warto pójść, co możecie polecić? Co do zabytków, to już mniej więcej wiem, co zobaczyć ;) Szukamy bardziej miejsc na rozrywkę, na obiad itd. Z góry dzięki ;)

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
A skąd jesteś polecam panoramę racławicka zoo ogród botaniczny ogród japoński restauracji nie znam jest ich tak dużo że nie pamiętam a do Opola po pobycie we Wrocławiu się też może wybierzesz? To w końcu blisko

Gość Patrykkawka
We Wrocławiu polecam mój ulubiony bar - Setka. Niedaleko rynku, można spokojnie podejść. Dobry na jakiś mały before, ale też można tam i całą noc przesiedzieć, zdarzało sie :p

Gość Ponicja
Jako fajną rozrywkę ze znajomymi polecam Zona 71. To lasertag, fajna zabawa :) Nie jestem z Wrocławia, ale moja siostra tam mieszka i zabrała nas całą rodziną.

Gość Antek_ki
We Wrocławiu mamy fajne zoo :D Co do obiadu to mogę polecić Greco. Fajna knajpka z dobrym jedzeniem w przystępnych cenach. No i lokalizacja - sam rynek, można coś zobaczyć przy okazji ;)

Gość gość
Hejka. Mam troche obiegajace od tematu pytanie. Jak sie zyje we Wrocławiu? Myslimy o przeprowadzce i w zasadzie interesuje nas zakres 30km od centrum Wrocławia. Czyli Psie Pole, Krzyki, Fabryczna, Kąty Wroclawskie.. itp... Dodam ze jestesmy rodzina z dziecmi i nie chcemy mieszkac w samym mieście... nie lubimy zgiełku miast... raczej spokoj. Bede wdzieczna za odpowiedz :-)

Gość gość
Mędłów

Gość gość
A cos wiecej? Jak z pracą we Wrocławiu bo jak n OLXa wchodze to pracy jest ogrom ale czy to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości?

Gość gość
A cos wiecej? Jak z pracą we Wrocławiu bo jak n OLXa wchodze to pracy jest ogrom ale czy to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości?

Gość Natek88
@Ponicja A ten laser tak to tak dla ludzi w jakim wieku? Nadałoby sie może na spotkanie firmowe? Byliśmy na paintballu i wszystkim sie spodobało. To coś w tym stylu?

Gość Ponicja
@Natek 88 Jasne :) Jak dla mnie nada się dla lud******ażdym wieku, nawet lepiej dla starszych! Na integracje idealne.