Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak mnie rzucił.....

Polecane posty

Gość gość

Wspaniale się teraz czuję. ;/ Nie byliśmy razem długo ale zabolało. Niestety on na stałe mieszka w Niemczech, ja mam życie w PL. To Polak. Bywa w Polsce bardzo często. Poznaliśmy się przez fb, świetnie nam sie pisało. Potem na żywo też było fajnie. I znów pisanie. Było ok może 2 tygodnie. Ustaliliśmy, że kończę swoją umowę i około czerwca myślimy co dalej żeby być razem 24/7. A po 2 tygodniach się zaczęło: On jest zazdrosny, nie ufał mi, twierdził, że za mało się angażuje. Ciągle go przekonywałam, wszystkie kłótnie łagodziłam. Miliony wiadomości ode mnie...ale zawsze mi za mało zależy. Nie wiem Poszło o to, że znów zapytał się mnie czy piszę z innymi facetami. A potem że idzie spać i żebym sobie pisała z innymi. Buziak. Może żart, może nie ale dotknęło mnie to i stwierdziłam, że będę drążyć i pytałam i pytałam o co mu chodzi i ignorancja z jego strony. Zmieniał temat. Aż w końcu nagle wyskoczył z jakimś pytaniem: czy coś tam zrobię. To jest rzecz na którą od początku nie chciałam się zgodzić. Wiec wydaje mi się że zrobił to specjalnie, żeby odwrócić moją uwagę i zmienić temat i wykręcić kota ogonem, żeby było na mnie. Kiedy mu to napisałam Napisał mi: rob sobie co chcesz od tej chwili ja rezygnuje i zycze szczescia z innym, trzymaj się... Napisalem juz nie chce !!!nie zrozumilas i juz nie pisz do mnie Zazwyczaj jak się kłóciliśmy pisał mi znajdź sobie lepszego, albo jak ci się nie podoba to znajdź innego, albo jaki to ma sens... Wtedy to ja pisałam epopeje, żeby załagodzić sprawę. Ale po słowach powyższych nie mam ochoty pisać bo czułabym się jak natręt nie? Zabrzmiały dosyć kategorycznie prawda? Zależy mi i bardzo mi smutno ale nie przełamię się......... Myślicie, że takie słowa brzmią serio z ust wkurzonego faceta? Z drugiej strony gdyby mu zależało to by nie pisała tak prawda?

Gość gość
Olej palanta. Normalny człowiek się tak nie zachowuje. Szkoda Twoich nerwów i czasu. A on ma jakiś problem psychiczny. Może byle go zdradzaly. Życzę powodzenia :)

Gość gość
Dziewczynko ile ty masz lat? 13 14?

Gość gość
Ciężko olać jak się zaangażowało.. Tak masz rację, chyba była ( nie wiem czy byłe) go albo zdradziła albo coś. Nie wiem dokładnie. Wkurza mnie ogólnie, że przez taką pierdołę można....coś takiego napisać. Nic tym razem ja się nie odezwę - nie po takich słowach.