Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okłamać? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jutro idę na rozmowę z nauczycielką, jedna z koleżanek obrobiła mi dupę i powiedziała o moich sekretach wychowawczyni, a ponieważ nie były one banalnymi, prawdopodobnie zawoła mnie, żeby to wyjaśnić. Nie chce do niczego się przyznawać, żebym nie wyszła na nienormalną. Jak zaprzeczyć wszystkiemu, żeby mi uwierzyła? Co robić? Nie mogę się przyznać, to zniszczyłoby mi życie w tej szkole...

Gość gość
up

Gość gość
Ile masz lat? Powiedz wychowawczyni stanowczo, że informacje zdobywane taką drogą nie mają waloru wiarygodności i nie masz obowiązku się tłumaczyć, chyba że to taki kaliber, że zatajenie ich równa się łamaniu prawa.

Gość gość
Mam 16 lat, z tym ze o jednym z nich powiedziała wychowawczyni jedna dziewczyna, która nigdy nie kłamie i nie byłaby w stanie zataić prawdy. Poszła cała klasa z tą pierwszą na czele. Chyba, ze obrócić to tak, ze jej powiedziała to pierwsza, a ona jej uwierzyła i dlatego tak mówi. Nie wiem co robić, ale z drugiej strony traktuje to jako zwykle ćwiczenie, nie stresuję się za bardzo, wiec może będzie okej.

Gość gość
za grzechy trzeba cierpieć a kłamstwo to dodatkowe cierpienie

Gość gość
każdy sobie rzepkę skrobie

Gość gość
nie wolno przeklinać, kras ,kłamać ,oszukiwać, co sie znajdzie odac a jak nie zna sie właściciela to zostawić

Gość gość
Dziękuje za prawienie mi rad dotyczących moralności, ale nie, nie skorzystam.