Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hulajnoga od kiedy

Polecane posty

Gość gość

Syn zaraz skończy dwa latka i strasznie podobają mu się hulajnogi. Od kiedy wasze dzieci zaczęły jeździć? Jaki typ hulajnogi się sprawdza? Albo może coś innego się u was sprawdziło w tym wieku? Bo chyba rowerek biegowy za wcześnie.

Gość gość
moj smiga odkad skonczyl 18mcy (teraz ma 3 lata). Polecam hulajnogi ktore maja dwa kolka z przodu a jedno z tylu (a nie odwrotnie) bo wg mnie sa mniej wywrotne. Najlepsze hulajnogi sa chyba z Micro, ale one kosztuja tez swoje. Ja kupilam uzywana i jest super. Tylko nie wiem jak z dostepnoscia w PL, bo ja mieszkam w uk.

Gość gość
U nas właśnie najpierw był rowerek biegowy, jak miał dwa latka dokładnie- dostał na urodziny. I to była miłość od pierwszego wejrzenia ;) Tyle że do pedałowania nie był już taki chętny i kiedy wyrósł z rowerka, a miał 4 lata, poprosił o hulajnogę. Jako dwulatek w życiu by nie opanował hulajnogi, ale też ma dość słabą koordynację, biegowy o dziwo był nawet łatwy dla niego.

Gość gość
Rowerek biegowy na dwa latka sprawdzil się idealnie. Nasza córka zaczęła bardzo szybko chodzić, więc nauka na rowerku zajęła 3dni. Hulajnoge kupiłam jak mała miała 3latka. Taka z jednym kółkiem z przodu, 2 z tyłu. Świnka peppa:-) smoby za 100zł. Mając 3,5roku jeździ na rowerze dwukolowym w kasku już bez bocznych kolek;-)

Gość gość
Moja córka dostała hulajnogę na drugie urodziny ale nie za bardzo jej używa, teraz ma 3 lata. Jazdy nauczyła się dość szybko, ale jakoś jej nie podpasowała. Rowerek biegowy mieliśmy od znajomych pożyczony po starszym dziecku ale całkiem jej się nie spodobał, bawiła się jedynie w jego naprawianie. Rower na 4 kółkach póki co też odpada, ma i nie chce jeździć ale dopiero ze dwie przymiarki miała. Hitem nadal jest samochód jeździk z pierwszych urodzin, na nim najchętniej jeździ, u dzieci z rodziny podobnie. Ale ona w ogóle najbardziej lubi biegać i grać w piłkę, oprócz tego najczęściej wybiera piaskownicę albo zjeżdżalnię, w tym roku jej kupiliśmy do ogrodu.

Gość gość
Mój syn na 2 latka dostał rowerek biegowy ale widzę, że furorę robią bardziej te plastikowe motorki (mój syn też go wręcz uwielbiał). Hulajnoga za bardzo takich maluchów nie interesuję.Zresztą to kosztuje 50zł to co to za wydatek? Możesz kupić i się sama przekonać czy Twojemu dziecku się spodoba.

Gość gość
Moj synek dostal rower biegowy krotko przed drugimi urodzinami i nauka zajela mu kilka dni. Jezdzil bardzo duzo i dosc dlugo bo jak mial 4 lata i kilka miesiecy dopiero przesiadl sie na zwykly rower. Cora nie ma jeszcze dwoch lat, jezdzi na plastikowym motorku. Co do hulajnogi syna zainteresowala dopiero niedawno a w maju bedzie mial 5 lat.

Gość gość
Moja córcia hulajnogę dostała jak miała 2 latka i od razu zakumała jak się jeździ i ją pokochała, jak tu jakaś mama pisała dla takich maluchów najlepsze te z dwoma kółkam i z przodu i jednym z tyłu, my kupiliśmy w sklepie sportowym taką.

Gość gość
Mój synek zaczął jeździć na hulajnodze majac 18mcy. Trzy miesiące później kupiliśmy rowerek biegowy. Teraz ma 2,5roku i szaleje na obu sprzętach:) Hulajnoga z dwoma kółkami z przodu zakupiona w decathlonie - jest stabilna i cicha. Rowerek btwin też z decathlonu - ma małe koła (10cali), jest lekki - polecamy;)

Gość gość
Moj syn zaczął jeździć na trzykolowej hulajnodze mając ok 20 mcy, po pół roku kupiliśmy dwukolową. Teraz ma 3,5 roku i jeździ na rowerze bez dodatkowych kołek. Córka z kolei zaczęła od razu jeździć na dwukołowej mając 19mcy, ciagle brała hulajnogę brata i nauczyła sie jeździć na dwukołowej bez problemu.

Gość gość
Kobiety, czy myślicie w zdrowiu swoich dzieci, pozwalając im jeździć na rowerkach biegowych i hulajnogach? Przecież to masakra dla ich postawy.

Tak naprawdę można zacząć od roczku- jest nowa hulajnoga baaaardzo fajnej marki Razor- model t3, od roku do 3 lat- tak naprawdę od momentu kiedy maluszek zacznie chodzić :)