Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodzę się z mężem sprawa rozwodowa o co pytają

Polecane posty

Gość gość

Niedługo sprawa rozwodowa. O co dokładnie pyta sędzia? Jak intymne pytania może zadać?

Gość gość
ja miałam krótka prosta sprawe rozwodowa, moze sa rózne, nie wnposiłam o alimenty, od paru lat juz mieszkalismy osobno.. Zawsze chyba pytaja, czy ustało pozycie, tzn chodzi o seks, jakos tak dziwnie spytali, ze nawet w pierwszej chwili nie skumałam, mam wrazenie ze sa zboczeni, na grzyba ich to obchodzi

Gość gość
Sąd aby orzec rozwód musi sprawdzić czy między stronami TRWALE została zerwana więź fizyczna (seks), uczuciowa i gospodarcza (prowadzenie wspólnego gospodarstwa). Pytania zależą też od powodów rozpadu pożycia podanych w pozwie, o co innego będą pytać w przypadku zdrady, a o co innego w przypadku alkoholizmu. Jesli są dzieci - oczekuje przedłożenia planu wychowawczego (czyli jakie kontakty, jakie alimenty). Pyta też o zaangażowanie ojca w wychowanie.

Gość gość
Ile masz lat Gdzie pracujesz Kiedy był ślub Jak długo spotykaliscie sie przed slubem Z jakiego powodu zawarliscie małżeństwo Jak układało się pożycie od poczatku Czy jesteś pewna że chcesz się rozwiesc Czy zgadzasz się na mediacje Czy mieszkacie razem Kiedy ustalo pożycie Czy widzisz szanse ratowania małżeństwa, czy i jakie próby były podejmowane Czy kochasz meza Jak wyglądają kontakty ojca z dzieckiem Czy mąż partycypuje w kosztach utrzymania dziecka To chyba standardowe na każdej, poza tym w zależności czy z orzekaniem czy bez i z Jakiego powodu

Gość gość
Nie bój się pytania o pozycie, mnie sad zaphtal w tak tamtowny sppsob ze w 1 chwili nie miałam pewności czy o to pyta, nie czułam skrępowania