Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam odejść od mężą

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy mam odejść od męża, może wszystko opisze, a więc jestem mężatką od 9 miesięcy ostatnio znalazłam na poczcie męża wiadomość do pewnej dziewczyny która oferowała swoje usługi seksualne w internecie i on do niej napisał że mógłby spełnić wszystkie jej zachcianki i zapraszał do hotelu bo akurat był w delegacji, nie widziałam wiadomości zwrotnej bo przyszła na główną stronę poczty- mógł wykasować, a o tamtej wysłanej zapomniał więc została. Mówił że nic nie było że ona nie przyjechała a ja uwierzyłam mu. Ale kilka dni później znalazłam telefony do pań z Roksy , mówił że tylko z nimi rozmawiał tak o i tylko po 2 - 3 min. może za dużo chciały pieniędzy nie wiem. Sama nie wiem co mam o tym myśleć jestem w tym momencie wrakiem człowieka, on się wszystkiego wypiera stał się wobec mnie agresywny zaczął mnie wyzywać mówić różne przykre rzeczy nie chcę przytaczać epitetów różnego rodzaju, mówi że jestem nienormalna, Że wszystko wyolbrzymiam. Tak tylko po co pisał dzwonił po tych kobietach. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.

Gość gość
Zapytaj sie go czy jakbys ty sie umawiala z facetami to jakby zareagowal? Jak jest agresywny to znaczy ,ze ma cos na sumieniu i przede wszystkim cie nie szanuje. Proponuje wyprowadzke na troche i dystans do niego. Nie placz,nie kloc sie tylko badz twarda i konsekwentna

Zafunduj mu terapię wstrząsową, np wraca z pracy a w szafach nie ma Twoich ubrań, w domu nie ma Ciebie.

Gość gość
Jeśli mi by się przytrafiło coś takiego to odeszłabym, póki nie ma jeszcze dzieci i nie brnęła bym w to dalej. Jeśli teraz Cie nie zdradził ( choć nie masz pewności) to wszystko wskazuje na to , ze w końcu to zrobi. Poza tym jest agresywny i wyzywa. To dość znaków, aby się ewakuować póki czas.

Gość gość
Tak tylko ja już się wyprowadziłam do rodziców a on poszedł razem ze mną mam go z domu wyrzucić.

Gość gość
Panie Boże broń z domu wyrzucać, na dodatek nie ze swojego. Powiedz mu, że jako żona masz prawo wiedzieć z kim się spotyka i odtąd niech panienki zaprasza do domu a nie szlaja się po hotelach!

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czy Cie zdradził, czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
na otrzeźwienie panienki do mojego własnego domu zeby sprowadzał az tak głupiej odp się nie spodziewałam

Gość gość
to podobnie jak ja żeby takie głupie pytanie na forum zadać to otrzeźwienie nie wystarczy, oj nie wystarczy

Gość gość
Faceci, to z natury polibigamiści, więc to że ma inne kontakty z kobietami to normalne. Gorzej jak jest agresywny. Kontakty to jeszcze nie zdrada, ale to idzie w tym kierunku.

Gość gość
polibigamisci to poli czy bi

Gość gość
A ja takiego głupiego pytania na forum!

Gość gość
Boje się że jak go wyrzucę z domu to wszystko się posypie on zacznie imprezować nie będę wiedziała co się z nim dzieje

Gość gość
Imprezuj razem z nim a będziesz wszystko wiedziała a i jego telefon pod ręką miała :)

Gość gość
Ona sie boji ze jak go wyrzuci to nie bedzie kontrolowala co sie z nim dzieje :D dobre...to Ty chcesz go zostawic na niby, na troche zeby sie opamietal I kajal sie u Twoich stop przepraszajac a Ty oczywiscie bys mu wybaczyla. Naiwna jestes. No co za laska ze nie spotkal sie z nimi...ale chcial tego, chcial ja przeleciec I gdyby tylko mail okazje to by to zrobil. I te panienki z Roksy... Chyba licza sie intencje?! To zdradziecki gnoj, jesli jeszcze nie zdradzil to zdradzi w przyszlosci na pewno. A jeszcze rok nie minal Od waszego slubu...popatrz z Kim masz do czynienia. W dodatku jest agresywny, wkrotce pewnie zacznie Cie bic. Uciekaj Od niego poki dzieci nie macie, pezestan marnowac czas z kobieciarzem i rozwiedz sie. Jeszcze Znajdziesz porzadnego, kochajacego faceta tylko musisz zrobic miejsce u Twojego boku.

Gość gość
Spakuj mu ciuchy w wory i zmień zamki