Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny kupilam nietrafione buty ..wywalic czy do czegos sie nadadzą?

Polecane posty

Gość gość

http://allegro.pl/deichmann-czolenka-damskie-niebieskie-i6746323987.html?utm_source=google&;utm_medium=cpc&ev_campaign=plasma-deichmann potrzebowalam takich butów na szybko i wzielam w biegu takie ...na codzien nie cierpie szpilek i nie chodze w nich..jestem wysoka wiec chcialam niski obcas..i dopiero w domu zobaczylam ,ze one są takie BABCINE I NA KOBIETE W STARSZYM WIEKU..A JA MAM 36 LAT... CZY WYWALIC JE ? CZY MOZNA DO DZINSÓW OD BIEDY ZAKLADAC???JAK MYSLICIE?? BO DO SUKIENEK I SPODNIC SIE NIE NADAJA RACZEJ BO WYGLADAC BEDE JAK CIOTKA KLOTKA..

Gość gość
Ile Ty masz lat? Mojej mamie (50+) bym odradzila. Okropne.

Gość gość
Dla jasności wywal albo oddaj jakiejś babci 70letniej

Gość gość
Co chcesz? Ładne, eleganckie buty. Ubierz do tego coś eleganckiego, klasycznego.

Gość gość
Autorko, nie bierz na poważnie wpisów z kafeterii, tutaj nikomu się nic nie podoba. Buty są NORMALNE. Co Ty chcesz w złotych szpilkach biegać???

Gość gość
Faktycznie - babcine

Gość gość
Kafeterianki chodzą w pozłacanych i posrzebrzanych snacersach z cekinami, więc zawsze skrytykują prostą elegancje...

Gość gość
Wyrzuc. Ale nie dlatego ze sa "babcine" tylko ze wzgledu na "materiał syntetyczny" :O ... jak dla mnie to masakra dla nog :O A fason jest (jak dla mnie) calkiem ok na przyklad do jeansow i koszuli.

Gość gość
Moim zdaniem sa ok. Napewno wygodne.

Gość gość
zalando.pl/czarne-szpilki/

Gość gość
Odsprzedac zawsze mozesz. Ja za grosze kiedyś sprzedalam i ktos sie ucieszył. Z deichmana sa zwyczajnie niewygodne A co do samych butow - moim zdaniem sa ok, ale dla mnie z kolei wielkie szpile sa brzydkie, takze tego :P to jak na Tobie beda wygladac zalezy od Twojego stylu, same buty magicznie nie zrobia z fajnej sukienki ciotki klotki.

Gość gość
zdecydowanie dla starej babci. ten obcas jest typowo dla starych babek. w twoim wieku autorko tylko czolenka na cieniusienkiej szpilce będa okey. taki obcas jest babciny.gdyby byl inny obcas bylyby swietne. nawet do dzinsów nie beda dobrze wygladac. wywal do skrzyni dla powodzian.lub caritasu.

Gość gość
A tak mnie ciekawi. Naprawde uwazacie, ze pod 40stke to juz sie jest starym tr***lem, ze tak te buty analizujecie? Jak one wplyna itd Mam jedne takie, w dodatku nizsze (akurat nie noszę, bo na co dzien ubieram sie inaczej) i w zyciu by mi nie postalo by sie przejmowac babcinoscia :D mam 25lat, jestem zgrabna, dosc ladna, nosze to co wygodne i w moim mniemaniu pasuje do siebie, i nie watpie by buty sprawialy nagle wrazenie "o nie, wyglada jak babcia" ;)

Gość gość
Samo *watpie

Gość gość
gość dziś Kafeterianki chodzą w pozłacanych i posrzebrzanych snacersach z cekinami, więc zawsze skrytykują prostą elegancje... xxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie rozumiesz, ze nikt by nie krytykował gdyby to były buty dla kobiety po 50 tce. W takim przypadku, to wszem jest elegancja. Natomiast kobieta w wieku autorki będzie w w nich wyglądać dziwnie. To jest fason dla starszych kobiet. I co to, do cholery posRZebrzone snackersy? Naucz sie pisać, zamiast brać sie za uświadamianie ludzi w kwestii elegancji.

Gość gość
Buty są ok, obcas wygląda na wygodny, miałam podobne (chociaż zazwyczaj noszę wyzsze) i nikt mnie nie oceniał jako babci (do jeansów rurek je ubieram, zwłaszcza czarnych). Dodam że jestem parę ładnych lat młodsza od autorki.

Gość gość
mam podobne buty, możliwe, że te same, kupione 5 lat temu, założone raz i tyle:O

Gość gość
Jak chcesz sprawdzony sklep z butami, to wybierz sie do arcopedico na potazowej 43a w warszawie :)