Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem sie jemu spodobalam?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli facet wykazuje takie sygnaly ze: dosc czesto sie do mnie zwraca w rozmowie (choc przy stoliku siedza tez inni znajomi) i niby z nimi tez rozmawia, ale co jakis czas sie usmiecha do mnie i mowi np. "co tez oni wygaduja" . Ze mna tez sporo rozmawial i zgodnie w mowa ciala mial wylwetke lekko zwrocona wlasnie w moja strone, co niby onacza zainteresowanie. Pytal sie mnie czy pracuje, o cos tam jeszcze, choc mnie nie znal. A potem opowiadal o medycynie naturalnej i powiedzial "pokaz reke" i powiedzial, ze mam dobre cisnienie tylko w palcach gorsze, ale dotykal mojej reki, reszcie znajomych jakos nie choc znal ich lepiej. Co poza tym.. Skoplementowal moja sylwetke, ze widać, że dbam o liniie. Nie mial szans poprosic o nuemr bo bylam tam z chlopakiem. Waszym zdaniem sie mu spodobalam?

Gość prawi 114
moim zdaniem twój chłopak ci się znudził i chcesz spróbować nadziać się na inną kolbę

Gość gość
Wcale nie, pytam z ciekawosci :) Ale mojego chlopaka przestalam traktowac na serio bo i on jest chamem i chce i tak z nim zerwac

Gość gość
Przez takie dziewczyny jak Ty (czyli bez honoru i zasad) faceci mają źle zdanie i kobietach. Podziwiam Twojego chłopaka ze nie zareagował. Ale taka młodzież w dzisiejszych czasach. Dno i wodorosty.

Gość gość
Ale co ja niby takiego zlego zrobilam? :D nic wlasciwie bo nie zdradzilam go wkoncu

Gość gość
A ile lat macie?

Gość gość
A tamten facet co podrywa to jakiś Twój znajomy czy przypadkowy facet?

Gość gość
moim zdaniem doszukujesz się na siłę