Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolona czy nie

Czy naprawdę jestem teraz wyzwoloną feministką?

Polecane posty

Gość wyzwolona czy nie

Widziałam parę tematów o feministkach więc i ja dorzucę swoje 3 gr. Za radą grona feministek zbuntowałam się i przestałam być kurą domową. Wcześniej nie pracowałam zawodowo tylko w domu dla rodziny sprzątałam i gotowałam mężowi obiady. One mnie podbuntowały, że to wyzysk kobiety i za ich radą poszłam do pracy. Teraz gotuje obiady na stołówce ale nie dla męża i dwójki własnych dzieci tylko dla stada obcych facetów, obcych bab i ich zgrai dzieciaków. Koleżanki feministki klepią mnie po ramieniu chwaląc, że wreszcie dobyłam się na odwagę by się wyzwolić i pytają czy czuję sie wolna. Odpowiadam szczerze, że czuję się 100x bardziej zmęczona niż poprzednio i że mam zdecydowanie mnie czasu dla siebie bo jeszcze dojazdy mi dochodzą. Mówią, że taka jest cena wolności. Nie wiem, może jestem głupia, może nie pokończyłam kilku fakultetów ani nie znam 3 języków, ale mam wrażenie, że głupi to jest cały ten feminizm :O

Gość gość
Masz NASRANE w głowie i tyle w tym temacie

Gość gość
E tam, ja jestem taką feministką, że nauczyłam mojego starego, jak robić sobie samemu loda :)

Gość gość
Arbeit macht frei - jak to mawiają lewicowcy i feministki.

Gość gość
@ Rescator555 dziś gość dziś Arbeit macht frei..<<< Tak akurat mowili panowie witajacy sie podniesieniem prawej reki a ktorych znakiem byl "stary indyjski znak szczescia". Raczej nie lewacy ani feministki ich nasladuja x Rescator jak zwykle odwraca kota ogonem próbując udawać, że Hitler nie był narodowym SOCJALISTĄ :D

Gość gość
Nikt nie zaprzeczy, że "Arbeit macht frei" to hasło lewicy, używane dzisiaj zwłaszcza przez feministki (też lewica).

Gość gość hahahah
gotowała dla jednego męża teraz gotuje dla stada obcych mężów to jest feministyczne wyzwolenie :D

Gość gość
@ gość hahahah dziś gotowała dla jednego męża teraz gotuje dla stada obcych mężów to jest feministyczne wyzwolenie smiech.gif x :D :D :D 🖐️ ))

Gość gość
Nie chce źle o kobietach mówić,ale te zagoźałe feministki no oczywiście nie wszystkie robią bardzo dobrze lody.

Gość gość
Nie głupi jest feminizm tylko głupia jesteś Ty. Feminizm to przede wszystkim prawo wyboru, Twój problem polega na tym, że nie wiesz co wybrać i co cię uszczęśliwi więc się miotasz.

Gość gość
No i Arbeit mach frei - to jedna z podstaw feminizmu.

Gość gość
reSCATor udaje ze socjalizm nie byl socjalizmem :D