Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy żona mnie zdradza?

Polecane posty

Gość gość

żona pracuje w biurze kiedyś poszedłem Ją odwiedzić a tam jakis facet z nią rozmawia ona do niego " fajnie , że przyjechałeś miło było cię zobaczyć.." on do niej " ciebie również... " pocałował Ją w policzek taki speszony usmiechnął się do niej ona do niego i poszedł. Wieczór wysłała mu sms-a " dziekuję że przyjechałeś musisz wpadać częściej " a on " cała przyjemnosc po mojej stronie " [b][/b] kiedyś przeczytałem sms-a jak brała prysznic , od niego oczywiście " masz męza nie burz tego...dobranoc , miłych i ostatni snów" kiedyś jak przyjechałem po nią do pracy poszedłem na góre i kto tam był ?? on? On ją pogłaskał po ramieniu stali obok siebie a moja żona pocałowała go w policzek ale jakoś tak inaczej ... tyle czułości w tym było... mnie tak nie całuje , pratycznie wogóle mnie nie całuje już... Spytałem ją o tego faceta : powiedziała że znajomy wkurzyła się i zmieniła temat! czy to jest normalne taki znajomy?????

Gość gość
no chyba...

Gość gość
Wydaje mi sie ze powinienes porozmawiac ze swoja zona o tym mimo to iz sie wkurza i zmienia temat jestes jej mezem i masz prawo wiedziec o co chodzi w tych relacjach. Spokojnie bez nerw wytlumacz ze sie tym martwisz i duzo rozmyslasz co ja laczy z tym favetem niech sama wytlumaczy Ci i Cie uspokoi. Zas jesli bedzie nerwowo do tego podchodzic to tymbardziej probuj cos z niej wyciagnac bo moze cos ukrywac.

Gość gość
dziwnie to wyglada

Gość gość
A dlaczego o takich sprawach pytasz na forum ??? myślę że jesteś "słabym" mężem, facetem i partnerem. Normalny facet z jajami to porozmawiałby z żoną a nie z obcymi ludźmi na forum. A grzebanie w nie swoim telefonie pokazuję Twoją klasę a raczej jej brak.