Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak subtelnie powiedzieć aby powstrzymać się od seksu

Polecane posty

Gość gość

Widziałam sie z mężczyzną dwa razy i dwa razy uprawialiśmy seks. Znamy się 4 miesiące. Rozmawiamy praktycznie codziennie o wszystkim poprzez komunikatory i przez telefon. Dzieli nas 80km, kończymy prace późno i niełatwo o spotkania. Chciałabym by następne spotkanie nie skończyło się w łóżku. Chcę z nim pobyć, zobaczyć jaki jest w rzeczywistości. W łóżku już wiem że jest świetny ale to przecież nie wszystko. Nie chcę by pożądanie przysłaniało mi jego obraz. Jak mu to powiedzieć żeby było powiedziane subtelnie i było dobrze zrozumiane? Jak taka sugestia odstawienia seksu na pare spotkań może podziałać na faceta? Nie chcę go od siebie oddalić, ale nie chcę też żeby na każdym spotkaniu skupiać się na fizyczności. Chcę byśmy się poznali, jakimi jesteśmy ludźmi.

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Dziewictwo trzeba trzymać do ślubu. Masz już pozamiatane.

Gość gość
Proszę o odpowiedź zgodnie z tematem

Gość gość
Po prostu powiedz że masz grzyba w kanalizacji

Gość gość
Rescator55 Chcę zobaczyć zwykłe rzeczy, choćby jak reaguje na dane słowa, opinie, jak gestykuluje, jak sie złości i jak się cieszy. Chcę to widzieć i czuć w danym momencie. Przez telefon nie mogę. Owy mężczyzna sam pewien czas temu stwierdził, że nie może tak być że za każdym razem jak się spotykamy to lądujemy w łóżku, że to nie ta kolejność. To było 2 tygodnie temu, a nie widzieliśmy się już miesiąc. Teraz ma do mnie przyjechać i temat wyniknął więc przytoczyłam jego słowa, na co on po prostu odpowiedział że "ok". Ale na dniach wszystko się pozmieniało. On chce słuchać co bym mu robiła, ma na mnie ochotę, mówi że będzie mnie pieścił i całował i kochał się ze mną. A wcześniej twierdził wręcz ze zniesmaczeniem że nie możemy za każdym razem chodzić do łóżka. Nie wiem jak teraz sie zachowywać i co mówić, bo co chwilę jest inny scenariusz.

Gość gość
Nie w tym sęk. Ja ma niego ochotę. I to niesamowicie. Ale nie chcę by to była jedynie relacja czysto fizyczna. Chcę na spotkania robić tez inne rzeczy a nie tylko uprawiac seks.

Gość gość
jak sie spotkacie to powiedz mu że masz okres.proste.

Gość gość
No wlasnie ten okres bede miec. Ale on twierdzi ze ok, to nie będzie seksu ale są inne formy sprawienia sobie przyjemności.

Gość gość
Spotkaj sie z nim w weeekend i caly dzein spedzcie razem, jak masz male mieszkanie to zapros na wieczor kogos z rodziny. Niech sciemni ze nie ma gdzie spac ;)

Gość gość
powiedz ze masz okres

Gość gość
Tak, teraz bede miec okres. Ale on i tak chce się ze mną pieścić tylko w inny sposób.

Gość gość
No ale to widzicie się na numerek i cześć ? Jesteś prostytutka? Czy po seksie nie możecie wyjść na spacer, do kina czy spędzić dzień w domu gotując ?

Gość gość
Masz 15 lat ?