Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutna jest wegetacja bezrobotnych dzieciatych bab nie mających życia poza forum

Polecane posty

Gość gość

Smutna jest wegetacja bezrobotnych dzieciatych bab nie mających życia poza forum

Gość gość
to poszukaj sobie babo jakiegoś zajęcia a nie piszesz kocoboły na forum! od razu ci sie humor poprawi!

Gość gość
Większość nieudacznic to albo forum albo telewizor mają do dyspozycji i tak mija dzień za dniem wstrętnych ropuch.:p Jak to jest tępa dzido być nikim? :p Tylko dopsko innym obrabiać i knuc intrygi.

Gość gość
Biedne są dzieci takich osób :( jak matka sfrustrowana to i dziecko...

Gość gość
A są takie tutaj?

Gość gość
A same na forum siedza.:-) Dobre!:-)

Gość gość
Jo se babina bezrobotna i bezdzietna jest i ten forum to zycie mi ratuje ty miastowy ceperku ...Dałaby Ci walkiem po łbie, zebyś sie na mnie nie ogladał ino na siebie popatrzył - Co tu robisz, pole pewnie nie obrobione a tobie babiny w internetowym telewizorze w głowie, coooooo ?

Gość gość
12.48 dokładnie

Gość gość
Ja jestem mężczyzną. Autor

Gość gość
Autor chyba tez jakis smutny,sfrustrowany bezrobotny,ze przesiaduje na babskim forum i pierdzieli swoje madrosci.:-) Jak to nisko trzeba upasc?:-)

Gość gość
Czytam sobie was dla beki, ale jak widać trafiłem w sedno, bo kilka leniwych pind poczuło się dotkniętych. Autor

Gość gość
Taa,dla beki czytasz babskie forum.Nie rozsmieszaj ludzi.Widocznie ubogie masz zycie,ze takie forum nawet dla beki czytasz.Zajmij sie czyms pozytecznym a o innych nie martw sie.

Gość gość
Jo leniwa ? Ceperku kochany jo już chałupę wysprzątała, pranie rozwiesiła, rosołek z kaczki nastawiony i czekam se jo w spokoju na moją chłopinę - a poczciwy i robotny ci on bardzo, nie to co te internetowe próżniaki i obwiesie, co to klejem do stołka przyklejone i tylko by próżniaczyły i głupio gadały calusieńki czas.

Gość gość
calusieńki dzionek

Gość gość
Nie rób założenia, że siedzą tu tylko bezrobotne lub/I dzieciate. Więcej horyzontów Autorze.

Gość gość
ale sie lenie smierdzace obruszyly :D

Gość gość
Może autor ma taką leniwą babę w domu

Gość gość
i na tę swoją leniwą pindę już patrzeć nie może to internety odpala :O

Gość gość
Lenie to sa ci co tak pisza o innych bo widocznie wszystkich mierza swoja miara.Niestety musze wyprowadzic ich z bledu.

Gość gość
bezrobotne dzieciate baby to jedno a prawiczki którzy udają ze znają się na seksie i odpisują na każdy temat tego dotyczący na forum to druga plaga

Gość gość
polaczki cebulaczki zajmijcie się sobą. Jakie to typowe dla was że krytykujecie i poniżacie wszystkich wokół, a siebie to już nie widzicie ;)

Gość gość
Największe cebulaczki to te które zaszły dla 500+, kosiniakowego i żeby facet ich nie rzucił

Gość gość
autor ma 100% racji

Gość gość
dziś co ? Żal dupę ściska o parę złotych więcej i faceta ? :D Weź ty się za siebie a nie pluj jadem na innych to ci przejdzie, serio... Żal mi cię, bo naprawdę nie masz swojego życia cebulaczku/ko

Gość gość
Aż nie popłakałem od tej cebuli a co do 500+ to największy kabaret będzie jak za kilka lat zabraknie kasy na 500+ a wtedy matka z 3 dzieci poelci szybko do mopsu po kase bo nie ma pracy i nie ma za co żyć

Gość gość
500 i kosiniakowe wlasnie w mopsach sie zalatwia wiec pewnie sa juz stalymi klientkami, 500 plus wszystkie mozliwe zasilki dla nieudacznikow :F

Gość gość
jakie ciasne te ludziska. Żeby pisać pierdoły i odpisywać na posty, nie trzeba pierdzieć w stołek w domu. Jest mobilny internet, smartfony, tablety i ciągle ktoś w tym kopie i świat dookoła nie istnieje ☺

Gość gość
To, co założyło temat poznało smak sklerozy. Zapomniało, że internet ma duuużo więcej do zaoferowania i nie kończy się na tym forum. Jak faktycznie nie masz co robić to są fb, insta,YT i inne zapychacze czasu ☹