Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosetta Stone opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzysta z Rosett Stone do nauki angielskiego? Proszę o opinie o tym programie.

Gość gość
A szukasz programu do nauki czy już kupiłeś?

Gość gość
Ja od siebie mogę polecić program do nauki angielskiego http://enlinado.pl/ z nim uczę się od 3 miesięcy i jest rewelacyjny, już potrafię rozmawiać w języku angielskim na wybrane tematy a i zwykła rozmowę pociągnę bez większych problemów - wszystko dzięki temu, że zastosowałem metody nauki z tego kursu :)

Gość gość
Ok dzięki sprawdzę go :) - właśnie szukam czegoś co skutecznie mi pozowli ogarnąć angielski do września bo wtedy lecę do UK

Gość gość
Ja własnie oglądam tą darmową lekcje na tym enlinado i ciekawie to wszystko wygląda ale czy faktycznie sa takie efekty o jakich piszą? angielski w 6 miesięcy do poziomu komunikatywnego?

Gość gość
ciekawe

Gość gość
A rosetta strone jest za darmo?

Gość rosetta stone za darmo
NIE - rosetta stone kosztuje chyba z 600 zl jak nie więcej

Gość gość
Ja korzystałam z Enlinado przez pół roku a dokładnie 5 miesięcy i nauczyłam się mówić po angielsku na tyle dobrze, że pojechałam do UK i bez problemu dogadałam się każdym Anglikiem. Szlifowałam tylko akcent i nowe zwroty. Moja opinia o ENLlNADO pozytywna

Gość gość
na ENlinado macie za darmo kilka lekcji - wystarczy się zapisać.

Gość gość
Tak się przyglądam dyskusji i zaciekawiło mnie to enlinado ten kurs i czytam o nim w necie i natrafiłam na chyba 7 for gdzie sa opinie i wszędzie praktycznie same pozytywne np tutaj http://forumnauka.pl/forum-jezyk-angielskie/kurs-enlinado-do-nauki-angielskiego-opinie/ . Cena też jest dobra jak na tak rozbudowany kurs - czy ktoś tutaj to juz zamówił i dostał dostęp?

Gość gość
Pisałam wyżej - upiłam i przeszłam caly kurs - polecam :) Kontakt z Panem Darkiem bardzo w porządku, odpisuje na każdego maila :)

Gość gość
ok dzięki - zamówię i tez sprawdzę bo szukam dobre kursu.

Gość lolikur
A jakieś jeszcze opinie o rosetta stone? Czy warto zainwestować tyle kasy w ten kurs nauki angielskiego?

Gość gość
Ja wybieram enlinado - sprawdzę ten kurs bo cena jest lepsza a i 30 dni na test kursu i ewentualny zwrot :) :) :)

Gość gość
Chyba ponad 2000 zł koztuje cały kompletny kurs Rosetta Stone. To jest taka wersja na komputer z tego co rozumiem.

Gość gość
myślałam, ze to temat o zespole :(

Gość gość
ja już kilka dni uczę się z Enlinado i jest spoko - bardzo fajnie prowadzony kurs na komputerze na WIdeo

Gość gość
Efekty po roseta stone są ok ale sam program kosztuje swoje, mimo to myślę, że warto

Gość rosetta stone efekty
A na jakie dokładnie efekty można liczyć ucząc sie z Rosetta Stone miesiąc czasu angielskiego?

Gość gość
Enlinado bardzo fajnie się zapowiada - uczę się już 3 dnień i efekty sa ciekawe - bardzo przyjemny kurs

Gość gość
ja sie zastanawiam własnie nad rosetta stone ale czy warto tyle płacić za kurs czy może lepiej kupić coś polskiego jakiś kurs polski i tańszy - czy taka wysoka skuteczność w nauczaniu języka obcego ma roseta stone?

Gość gość
Czy to jakaś wyjątkowa skuteczność jest to nie wiem ale kilka osób ich poleca na forach do nauki angielskiego tak więc cos w tym musi być ale przy dzisiejszej dostępności darmowych narzędzie do nauki angielskiego czy ktoś korzysta z tak drogich kursów - no nie wiem,

Gość mikoldkjdf
A czy Rosetta Stone chomika można pobrać?

Gość Rosetta Stone
nie mozna tylko można kupić

Gość Uczę sie z ENLINADO opinia
Ja uczę sie z Enlinado już 21 dni i powiem wam, że to genialny program do angielskiego. W jeden dzień posumowałem, i nauczyłem sie najważniejszych czasów, później nauczyłem sie zadawać pytania, najważniejsze słowa i zwroty a teraz trenuje to z native speakerami na czacie - REWELACJA juz bez problemów potrafię zadawać pytania i odpowiadać na wiele tematów - to naprawdę łatwe :) OCENA 5+

Gość gość
no nic dziwnego, czytałem ostatnio, że kurs ENLINADO to jeden z najczęściej wybranych kursów do nauki angielskiego ostatnio - autorski pomysł sie sprawdził co widać po opiniach w internecie - ja także uczę się z tym kursem i efekty są rewelacyjne :) Nie wiem jak w przypadku roseta stone bo w sumie rosetta stone opinie ma dobre ale dużo kosztuje z tego co widzę teraz. Polecam też Enlinado - nauka jest bardzo łatwa a wręcz przyjemna.

Gość gość
Wpisz w przeglądarkę Rosetta Stone opinie i znajdziesz i pozytywne opinie o Rosetta Stone i negatywne - dowiesz sie czy warto inwestować w ten program do nauki angielskiego czy może lepiej cos innego zakupić.

Gość rosetta stone wsb
A chodził ktoś na angielski Rosetta Stone WSB ??? czyli na wyższą Szkołę Bankową?