Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz odzywa sie do bylej..

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem po co pisze moze szukam jakiegos czyjegos trzezwego punktu odniesienia? Otoz: jak to w malzenstwie bywa sa czasem klotnie i ciche dni. My takie wlasnie mamy/mielismy. Po jednej z awantur jakis czas nie odzywalismy sie do siebie (nie mieszkamy razem z pewnego wzgledu ale to nie o tym chociaz mamy malenkie dziecko). Zauwazylam ze dodal na fb swoja byla (mial ja zablokowana gdyz jak bylam juz w ciazy skladala mu niemoralne propozycje- typ laski lecacy na zajetych a wiedziala ze spodziewamy sie dziecka) zapytalam go stwierdzil ze chcial wzbudzic we mnie zazdrosc. Dzis wygadal sie ze uwielbia z nia rozmawiac i nie bylo to jeden raz bo jak twierdzil ze mna nie mogl. Czy jak nie uprawiamy seksu to z takiego zalozenia tez wychodzi ze szuka gdzie indziej? Ja mysle ze poprostu w pewnym momencie juz przestal sie ukrywac..nie ufam mu juz chociaz twierdzi ze tylko rozmawiaja..a byl to kiedys warunek przed slubem zeby urwal z nia kontakt..mamy male dziecko a wychodzi na to ze nawet nie rozwaza zakonczenia z nia znajomosci, jakby byla wazniejsza niz my..ja nie wiem co on robi po pracy..chcialabym by bylo dobrze ale z drugiej strony nie chce zeby bylo jak jest teraz..przepraszam za bledy pisze szybko..

Gość gość
Wspolczuje ci takiego faceta

Gość gość
Nie chcialabym takiego meza. Nie wiem po co faceci musza miec kontakt z innymi kobietami. Wyobraz sobie ze ty masz kontakt z innymi facetami. To tak samo i jak on by sie czuł?

Gość gość
Wydaje mi sie ze przez zadna kotnie nie powinien tak zrobic tymbardziej ze mamy male dziecko chociaz dla niego..caly czas mi teraz suszy ze to nic nie znaczy od tak gadaja sobie o glupotach..i co ja mam myslec? Wiem ze na logike zachowal sie jak..juz nie powiem jak..i powinnam to uciac? Ale to boli..

Gość ach te życie333
Idiota! Przykro Mi nie wiem właściwie co czujesz ,ale z tego wywnioskowałam że to debil i wogle. Faceci tacy są ja wogle nie miałam nigdy i nie mam zamiaru. I tak ja bym go zostawiła jeżeli mu na was zależy na Tobie i dziecku to zostawi tą babę i zerwie kontakt a jak nie to wyprowadz się i niech zobaczy czy będzie mu tak fajnie . Jeszcze będzie żałował . TAK jest już .Nie martw się nie zasługujesz na takie traktowanie . Porządne kobiety od takich typów precz , aby nie zmarnować sobie życia i psychiki.

Gość gość
Tak nie zachowuje sie odpowiedzialny powazny facet

Gość gość
Bedziesz miala z nim zycie przegrane. Wybrałas zla osobe na ojca swoich dzieci

Gość gość
..moze tak naprawde maja kontakt caly czas? Plakac mi sie chce bo ona jakby jest wazniejsza, tak jakby pokazal mi to dodajac ja i chcac upokorzyc..to byla tylko klotnia..tak jakby szukal okazji..szkoda mi dziecko planow tego ze bylam naiwna i mam teraz w srodku pieklo.

Gość gość
Skoro rozmawia z byla tzn ze rozmawia o seksie tez i napewno cos czuje do niej. Najpewniej pociag seksualny a ciebie ma gdzies

Gość gość
Tyle jego co sobie za/ru/cha na boku. Nie ubędzie ci bo masz Go przecież na codzień.

Gość gość
Dopiero teraz jakby pokazuje jaki jest..albo bylam naiwna a on ciagle klamal..mimo wszystko nie powinien sie do niej odzywac skoro obiecal?

Gość gość
Zrob jemu to samo :P Powaznie mowie :) Od teraz zrob zlewke totalna na niego

Gość gość
Dzieki za rade naprawde mi pomoglo to wyzej

Gość gość
Na bank ja posuwa. W koncu to jego byla ktora kiedys posuwal a i sama pisalas ze to taka łatwa kobieta co na zajętych leci

Gość gość
Chodzilo z tym na boku ze mi nie ubedzie. Obys ty sie nie znalazl w takiej sytuacji i takiej odpowiedzi nie dostal.

Gość gość
To nie jest facet dla ciebie

Gość gość
Autorko olewaj troli. Nie odpisuj nigdy trolom. Takie gowna zawsze sa na tematach

Gość Artur292929292929
Twoj mazma ewidentna ochote na skok w bok, predzej czy pozniej tak to sie skonczy. Faceci nie szukaja przyjaciolek do wygadania sie. Zawsze jest cos na rzeczy.

Gość gość
Co ja mam teraz zrobic..czuje jakby mi ktos wylal zimny kubel wody nna glowe. Swiat mi runal a on wmawia ze gadanie to nic takiego..z kikmkolwiek innym ale nie z nia bo obiecal..

Gość Artur292929292929
No niestety, ja swojej zonie zawsze powtarzam, ze jak zaczne z jakas kobieta pisac/spotykac sie to bedzie znaczylo, ze mam ochote na bzykanie na boku. Moze jestem inny i faceci rzeczywiscie lubia sie wygadac kobietą ale raczej watpie.

Gość gość
Artur ma racje, facet nie szuka kobiety do wygadania sie

Gość gość
co za beszczelność! Pani ma problem ach ci polscy mezszczyzni dobani sa

Gość gość
To wszystko jest bez sensu..tlumaczy mi ze to przezemnie..

Gość gość
Byl ktos w podobnej sytuacji..???

Gość gość
U mnie bylo tak samo. Zagrozilam mu zeby z nia urwal kontakt. Jak jeszcze raz zobacze ze z nia pisze to odejde bez slowa. I ty tez tak zrob. Jak tak teskni niech wypier..ala do niej. Nie baw sie w podchody tylko olej gnoja i znajdz sobie faceta ktory bedzie cie szanowal.

Gość gość
z jakich wzgledow nie mieszkacue razem?

Gość gość
A tamta łachudra też ma tupet, dobrze wie co ci robi.

Gość gość
On twierdzi ze dziecinne sa moje problemy i sobie nie ufamy.

Gość gość
I nie urwie kontaktu.

Gość gość
Skoro stwierdził, że nie urwie z nią kontaktu to przypomnij mu, że taki był warunek przed ślubem. A jeśli to oleje, to zacznij się zastanawiać nad rozwodem. On cię nie szanuje.