Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mdlosci, wymioty, bol glowy miedzy oczami i karku

Polecane posty

Gość gość

Zwykle raz na miesiac miewam migreny, ktore calkowicie wylaczaja mnie z zycia. Pulsujacy bol z prawej strony, bol oka, bol karku, mdlosci i wymioty. Od 3 miesiecy bol jest inny teraz nadal mam mdlosci i wymioty, ale nie sa tak nasilone jak przy migrenie. mam wrazenie ciezkiej glowy i bol miedzy oczami, dodatkowo bol karku. Od 2 tyg zazywam cwiartke bromergonu, czy to mozliwe, ze od niego mam takie bole glowy?

Gość gość
Ja bym sprawdziła u lekarza..może rentgen głowy

Gość gość
Do neurologa! Pewnie TK cie nie ominie.

Gość gość
Tu autorka, jesli chodzi o migreny to rezonans juz mialam i nic nie wykazaly (musze z nimi zyc). Pozniej przy innym rezonansie wyszedl mikrogruczolak przysadki, dlatego musze brac bromergon. Od 2 tyg przyjmuje cwiartke, podejrzewam, ze to po nim mam te bole glowy, mdlosci i wymioty. Miala ktoras z was podobnie po bromergonie?

Gość gość
Oczywiscie, ze nasilenie migren jest od bromergonu. Ten lek to jedno z najwiekszych swinstw.

Gość gość
Tak wiem, ze to okropne swinstwo, niestety lekarze przepisuja go jak cukierki. Znacie domowe sposoby badz inne leki na obnizenie prolaktyny? Gdybym siedziala w domu to moglabym sobie pozwolic na tak czesta niedyspozycje. Chodze do pracy i nie moge tak ciagle nawalac zlym stanem zdrowia i samopoczucia. Jesli znacie inna opcje dla bromgeronu dajcie prosze znac.