Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahasztak

Jak zmienić znajomych?

Polecane posty

Gość hahahahasztak

Od października zaczęłam przygodę ze studiami. "Zaprzyjaźniłam" się z dwiema dziewczynami, które na początku wydawały się całkiem fajne. Jednak z czasem mam ich po prostu dość. Na każdym kroku obgadują innych, śmieją się z ludzi. Oprócz tego, nigdzie nie wychodzą. Nie wspominając już o tym, że jedna cały czas prosi mnie o wysyłanie jej pdfów, które mamy przeczytać na zajęcia itp. Pzt jak czasami widzę, że inni znajomi się bawią, imprezują, to bierze mnie zazdrość, bo też bym chciała.

Gość gość
Pzt?

Gość gość
poza tym

Gość gość
Swój ciągnie do swojego :P. Widocznie jesteś taką samą leniwą zołzą i nawet swoje najbliższe koleżanki obmawiasz na Kafe :P.

Gość gość
poszukaj jakiejs drogi by sie od nich uwolnic np prace odrabiaj z kims innym wychodz wczesniej inna droga pomoz innej kolezance w nauce, badz mila dla innych dziewczyn a te tak delikatnie od siebie odsuwaj

Gość gość
durniu! jakby dziewczyna byla taka sama to by jej to nie przeszkadzalo jakie one sa!

Gość gość
kuewa takie mam kolezanki ze ja im poswiiecam 2 dni czasu po pracy..gdzie moglabym juz odpoczywac. a one nawet nie zaproponuja pozyczenia mi 15 zl... w d***e je mam. ostatni raz komus poswiecam czas

Gość HAHAHAHSZTAK
Problem w tym, że z jedną z nich mam do zrobienia dwa projekty na zajęcia ;<