Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można to zaliczyć jako seks ???

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj postanowiłem stracić prawictwo. Mam 26 lat i jestem nieśmiały. Przyszła DO mnie d******* z osiedla. Nie była zbyt ładna ale kto wybrzydza ten nie ****** Nie miała zebow i robiła chociaż dobrego loda. Więc jak zaczęliśmy się pieścić ija próbowałem jej wsadzić chociaż długo to trwało ale jakoś dałem radę. Niestety po dosłownie 4 sekundach wytrysnąlem. Ta d****** na mnie spojrzała i powiedziała dwa ruchy i wor suchy po czym wzięła 150 zl I poszła się dalej kur sic. Nie dosc ze nie mam 150 zl to mam siare na osiedlu bo ona mieszka dwa bloki dalej. Powiedzcie czy to w ogóle był seks i czy się liczylo

Gość gość
Chociaż sobie p******les

Gość gość
to bylo opróżnienie jaj. sex to cos wiecej.

Gość gość
Ale dlugodystansowiec

Gość gość
Trzeba było sobie jakąś z roksy zamówić a nie jakaś raszple.

Gość gość
Miałem tylko 150 zl na ******ie.

Gość gość
Haha dwa ruchy szkoda kasy

Gość gość
Wiesz,że przez ******ie raszpli możesz nabawić urazu psychicznego

Gość gość
Chciało mi się k****a zamoczyc

Gość gość
Najgłupszą rzecz jaką mogłeś zrobić w życiu to zrobiłeś. Twoim problemem jest niska samoocena która się jeszcze pogłębiła. Przedwczesny wytrysk to jest mit. Normalną reakcją napalonego faceta to wytrysk po paru *****ch. Dowód XIII księga pana Tadeusza.Utwór z XIX w nikt wtedy nie miał pojęcia o wcześniejszym wytrysku.A pan Tadeusz zlał się w spodnie na sam widok włosów łonowych Zosi ale do rana jeszcze sześć razy się spuścił. Dekameron XIV wiek pewien młodzieniec do rana 12 razy się spuścił i był zachwalany przez kochankę. Tym spuszczeniem nie ma co się martwić bo to normalna reakcja gorzej jakby po pierwszym spuszczeniu nie chciał wstać. Potrzeba Ci szkolenia NPL. Na youtube poszukaj Pana Szabelskiego i innych z jego środowiska. Warto by było abyś zapisał się na szkolenie jeżeli masz takie możliwości finansowe. Natomiast ta płatna miłość którą sobie zafundowałeś to zrobiła ci taki sajgon w podświadomości że szkoda gadać. Masz wgraną matrycę zachowań seksualnych tak spieprzoną jak porysowana płyta CD Kiedyś większość facetów zaczynała w wieku około14 lat i jak mógł porozmawiać taki dłużej z koleżanką która mu się podobała a przed kolegami za cholerę by się nie przyznał to już było ocho. A jak przypadkiem otarł się o pączkującą pierś swojej ukochanej to klękajcie narody. Taka jest prawidłowa droga do budowania zachowania seksualnego faceta. Taki facet nie pójdzie za pieniądze. Facet musi jak Cezar zobaczyłem ect. choćby to była mniej niż przeciętnej urody pani to masz ją zdobyć a nie płacić. I jeszcze jedna rada panie mają pierwszeństwo. Jak do czegoś dojdzie najpierw doprowadzasz kobietę do orgazmu choćby ci miało uszami lecieć kobieta ma pierwszeństwo. Masz do tego palce usta i ch.... czyli 300% możliwości zawiedzie jedno stosuj drugie. Słowo klucz Mastery zainteresuj się nim a może skorzystasz.