Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna12wik

Brak rozmowy w związku

Polecane posty

Gość gość
Uważasz to za jakiś swój obowiązek, krzywdę dla niego? Czy para która jest ze sobą prawie rok nie może się spotkać w aquaparku, kinie, pojechać na wycieczkę coś zwiedzić, iść na imprezę ze znajomymi? Jeśli będzie miał z tym problem że po prostu spędzacie ze sobą fajnie czas a nie zaliczacie cotygodniowe spotkanie w łóżku to będziesz wiedziała jak on widzi tę relację...

Gość gość
17, on 5 lat starszy

Gość gość
Problem taki, mieszkamy tak raczej na wsi i takich atrakcji niestety tu nie ma..

Gość gość
No to macie świetną okazję żeby wyrwać się gdzieś dalej, na cały dzień do dużego miasta. Może takiej odmiany wam potrzeba? Rutyna zabija związki.

Gość gość
Może to i dobry pomysł. W niedzielę się.spotykamy to.musze mu zasugerować że chce żeby.mnie gdzieś zabrał

Gość gość
A powie mi ktoś jak z tym seksem? W niedziele już nie da rady tak szybko nic zorganizować więc będziemy sam na sam i odmówić seksu? Jaki powód podać?

Gość gość
Dziwny jest ten twoj chlopak. Co ty w mim widzisz, a co on w tobie. Moze go zapytaj o to?

Moze go zapytaj o to? x nie! o nic nie pytaj, nie dzwon, nie pisz, spotykaj sie z kolegami, baw sie, tancz, miej przyjaciol i UCZ sie dziecko zdaj mature, studia a zwiazki same przyjda

Gość gość
Zakochalismy się w sobie po prostu i nadal się kochamy. Po prostu przeszła już cchyba ta pierwsza fascynacja i jest nudno monotonnie i boję się ze coś już się wypalilo

Zakochalismy się w sobie po prostu i nadal się kochamy. x slonko, jeszcze nie wiesz co to jest milosc, a jesli piszesz, ze macie problemy z rozmowa? w czyms co zwiazkiem nie jest a tak to nazywasz to przykro mi ale jestes 17 latka o dojrzalosci 10 latki

Gość gość
Ja jestem z moim hłopcem 8 miesiency. Łon od razu otfarcie powiedział że hce ze mnoł tylko seksu. Podoba mi sie wienc sieł zgodziłam. Jak sieł kohamy to muwi koham cieł

Gość gość
Po waszych odpowiedziach jesteś kompletnie zdezorientowana i załamana nie mam pojęcia co z tym wszystkim zrobić

Gość gość
jak nie potraficie ze sobą rozmawiać to rozejść się będziecie musieli jak braknie sił