Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydliwa sytuacja na randce

Polecane posty

Gość gość

Zaprosilem dziewczyne do rodzicow, i kiedy jedlismy obiad to dziewczyna na chwile wyszla do toalety. I nagle zza drzwi toalety slychac glosne bąki. Rodzina az sie smiala a potem dziewczyna wyszla i speszyla sie powiedziala ze juz idzie i troche sie martwie ze nie chce juz chodzic ze mna bo sie wstydu najadla przez glosne baki

Gość Magda1725
Myślę,że powinieneś wytłumaczyć rodzicom,że źle postąpili i zadać im pytanie,czy oni nigdy tego nie robią w łazience. Przykro mi to stwierdzać,ale jeśli z tą dziewczyną Ci nie wyjdzie przez ta właśnie sytuacje to będzie to wina tylko i wyłącznie Twoich rodziców. Pozdrawiam.

Gość gość
jem zytni na zakwasie. wtedy sa takie baki cierpkie, kwasne :D

Gość gość
Jesteście powalona rodzina, nie dosc ze macie kiepskiej jakości drzwi to jeszcze buractwo.

Gość gość
No raczej każdy by parsknął śmiechem. A ona no cóż, bedzie mieć nauczkę żeby kapuchy z grochem nie wsuwać przed wizytami.

Gość gość
jakiej kapuchy> mnie po wszystkim fermentuje i sadze . zwlaszcza po zytnim na zakwasie :)

Gość gość
u nas do toalety wchodzi się z dużego pokoju, a drzwi znajdują się tuz obok stołu, aby było blisko

Gość gość
Hahahaha:D yebłem:P

Gość Fetyszysta

Wiem, że temat dawno ale przeciez dziewczęce pierdy sa sexy, nie miala sie czego wstydzić