Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelley

ROZUMIEM DOSKONALE WSZYSTKIE ZDRADY

Polecane posty

Gość kelley

Kocham się ze swoim facetem 1x w miesiącu. Można zwariować, nie ma rozwiązania mojego problemu, mój facet się nie zmieni. Były już rozmowy, nawet wyprowadziłam się od niego i pomogło na miesiąc, później znów to samo. Kocham GO najmocniej, ale chodzę ciagle nabuzowana :( nie mogę się skupić na niczym,bo myślę o se*ksie. To moja największa porażka, bo pracuję z mężczyznami, codziennie słyszę komplementy, dostaję zaproszenia na spotkania, mogłabym mieć każdego mężczyznę, czuję się w pracy jak bogini, a w domu jak śmieć, bo mój facet niby mnie kocha a nawet mnie nie dotknie :(

Gość gość
Zdrada to nie jest rozwiązanie.. Polecam Ci przygotować romantyczny wieczór, taki z seksowną bielizną i świecami, trochę wina, jakaś fajna sexi muzyka. Połóżcie sie obok siebie, tul się do niego i całuj, mój uwielbia gdy obsypuje go pocałunkami.. niech Cię dotyka, potem reszta pójdzie gładko ;) Po latach trzeba zadbać o odpowiedni klimat.. ale jeśli Cię kocha, to nie bedzie trudne, tylko sama musisz tego chcieć ;)

Bębę to powtarzał jak mantre .. udany związek pomiędzy mężczyzną a kobietą to 50 % sex . proszę o więcej informacji to może pomogę jaki jest jego zawód wasze relacje wasze obowiązki

dużo spekulacji i nie domówień . ciekaw jestem np . w jakim wieku jesteście .Jesteś zdesperowana i trzeba ci pomóc FC Jacek Jacek

Zdrada to nie jest rozwiązanie.. Polecam Ci przygotować romantyczny wieczór, taki z seksowną bielizną i świecami, trochę wina, jakaś fajna sexi muzyka. Połóżcie sie obok siebie, tul się do niego i całuj, mój uwielbia gdy obsypuje go pocałunkami.. niech Cię dotyka, potem reszta pójdzie gładko oczko.gif Po latach trzeba zadbać o odpowiedni klimat.. ale jeśli Cię kocha, to nie bedzie trudne, tylko sama musisz tego chcieć oczko.gif dobre ale na krótkotrwały związek nie czytasz pomiędzy wierszami ONA CHCE ZMIAN