Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziesięć plus

Czy dwucyfrowa liczba partnerów seksualnych źle świadczy o młodej kobiecie?

Polecane posty

Gość gość
weż nowy to przecie pedalista

Gość gość
To zależy jak na to spojrzeć!!?? Ja np wczoraj przypadkiem spotkałem się z koleżanką, która partnerów miała sporo. Lecz jak do tej pory nie miałem szans nawet jej czule przytulić czy pocałować. Lecz wczoraj gdy robiłem zakupy w Markecie spotkałem ową koleżankę. Zaprosiłem ją na kawę porozmawialiśmy sobie. Związku z tym że miała spore zakupy spytała czy mam czas by pomóc jej zaniesieniu zakupów do mieszkania. A że czas miałem z chęcią jej pomogłem. Po krótkiej rozmowie na miejscu. Sam nie wiem jak się to stało ale Ania usiadła mi na kolanach i namiętnie pocałowała. Także aż gorąco mi się zrobiło. A moja męskość momentalnie zesztywniała. Najwidoczniej poczuła to i spojrzała swym tajemniczo uwodzicielskim wzrokiem. Zrzuciliśmy z siebie ubrania szybki wspólny prysznic. Kochać już zaczeliśmy się w łazience Ja normalnie byłem w szoku tak szybkim przebiegiem sprawy. A w jej oczach widziałem pożądanie i podniecenie. Był to chyba najcudowniejszy sex w moim życiu. A ponad to Anna pozwoliła bym zakończy w jej wnętrzu. Po wszystkim poprosiła bym został jakiś czas w jej grocie rozkoszy. Sam nie wiem co teraz myśleć.Gdyż moje uczucia są coraz większe.

Gość gość
Jako że jestem kobietą. Tak się zastanawiam czy aby twoja koleżanka nie chce wrobić cię w dziecko??!! Z tego co wnioskuję. Wy dobrze się znacie i być może Ona jest w ciąży z innym który ją zostawił. A ty trafiłeś się jej w odpowiednim momencie i czasie.

Gość gość
Moja sąsiadka to partnerów a raczej kochanków to miała chyba z ponad 100tkę Od kąt pamiętam miała opinię puszczalskiej, podobnie jak jej matka. Jak się to mówi niedaleko pada jabłko od jabłoni!!