Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

porfikeczek

Przez pare dni sie kłócimy i niewiem co mam z tym zrobic

Polecane posty

Witam Chcialbym zebyscie mi pomogli mam problem z którym chcialbym sie podzielic . A mianowicie jestem z dziewczyna 2 miesiące wszystko bylo okej . Lecz do czasu gdy jej byly kolega który walczyl ze mna o nią (i przegrał) wrócil pisze do niej i wgl slodkie buziaczki teksty typu niedzwiadku misiaczku itp . Strasznie jestem wkurzony tym i obrzurzony , lapie mnie poprostu zazdrosc . nasze kłótnie wciaz zchodzą na temat wlasnie tego kolegi . strasznie bym chcial zeby nie pisala z nim lecz nie mam kurde nic tak wlasciwie do gadania tlumaczy sie ze nic nie robi tylko poprostu pisze , a gdy postawilem ja miedzy wybraniem mnie a jego to powiedziala ze o nie nie bedzie wybierała . powiedziala ze ma dosc juz klótni i nie widzi sensu tego wszystkiego lecz niechce ze mna zrywac . Poprostu oczekuje odemnie akceptacji ze ona bedzie pisala z kolegami itp. i wgl niechce tych klótni które wywoluje ja . Tez ich niechce ale kurde chcialbym bardzo zeby ona zrozumiala tez mnie twierdzi ze rozumi i wgl . Pomóżcie mi co ja mam robic jestem rozbity :(

Gość gość
Niestety to ze ona pisze z tym kolegą oznacza ze niby wybrała Ciebie ale sentyment/miętę/motylki jak zwał tak zwał gdyby definitywnie zerwała znjaomość to oznaczało by że wygrałeś a tak sam sobie odpowiedz