Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mało ambitne tylko mnożyć się potrafią

Polecane posty

Gość gość

Od razu uprzedzam, jestem klobietą. Z tego co zauważyłam to baby skupiają się wyłącznie na szukaniu nowego fagasa. Jeżeli ktoś zakończył jakiś związek to dlaczego nie zmieni nic w swoim życiu? Nie znajdzie pracy? Nie pójdzie mieszkać na swoje? Nie zacznie rozwijać się, chodzić na basen czy coś? Tak mnie naszło na refleksje bo mam znajomą która jedno dziecko ma z rumunem z kebaba, drugie dziecko z kryminalistą i ostatnio się rozstali. I laska nie skupia się na zmianach w swoim życiu tylko stęka że jest sama i musi se kogoś znaleźć. I znowu jej trzaśnie bachora i kopnie w d**e. Czemu baby nie skupią się na sobie i swoich dzieciach które już mają, żeby zapewnic im lepsze życie, dać im jakieś rozrywki itp tylko znowu szukanie fagasa? Ja jestem już od wielu lat sama, nie dlatego że nikt mnie nie chce. Na razie mnie ten temat nie interesuje dopóki nie wyposaże sobie mieszkania do porządku, dopóki nie będe zarabiać godnych pieniędzy i nie zadbam odpowiednio o siebie. Czemu baby zaczynają wszystko od d**y strony i szukają pierw chłopa na gwałt a potem zostają z gromadą bachorów? :D

Gość stulejarczyk
To prawda, szkoda że tych mało ambitnych jest więcej niż tych bardziej ambitnych.

Gość gość
nie jesteś kobietą jesteś dzieciakiem :D

Gość gość
Dzieciakiem niby czemu?

Gość gość
Jezu ale ty jeczysz so kobiety takie i takie niektórzy wola kury domowe z ciepłym charakterem a nie babochlopowata karierowiczke

Gość gość
Wiesz to ze Ci rośnie ptak między nogami to też nie jest aż taka ambicja

Gość gość
Do 40 będzie się dorabiać bo myśli że tak trzeba. Potem że samotna potem ze bezpłodna i koniec bajki.

Gość gość
Rumunem z kebaba ???boze madra to ty nie jestes...naucz sie historii

Gość gość
Ciapaty..lepiej ci? A babochłopem nie jestem,wręcz przeciwnie. Jestem bardzo kobieca i w d***e mam to że czasem jakis facet sie przypałęta. I tak ich spławiam bo na byle parcha nie polece. Inne na moim miejscu już 10x byłyby w ciąży bo nie mają rozumu tylko płodzenie im w glowie

Gość gość
Potem będziesz przebierać w podstarzałych p******h, których nikt nie chciał. To ci zostanie.

Gość gość
Żaden normalny cię nie chce taka prawda.

Gość gość
A jak zostanie bezplodna to lepiej bo nie bedzie musiala sie meczyc z pasozytem, czyli dzieckiem. Kto o zdrowych myslach laduje sie pod szubiennice? Na starosc jej nic nie zostanie! A co zostanie tobie? Zapijaczony lub schorowany maz i dorosle dzieci ktore maja rodzicow w d***e ;)

Gość gość
Odezwaly się patolki bez wykształcenia i ambicji,a szczytem ich marzeń jest posiadanie co najmniej trójki dzieciorow które zapewnią im 1500zł. Walą się na całe majty nosząc przed sobą bębny na kolejne 500 plus. Śmiać mi się chce z takich tepych idiotek które myślą że w nieskończoność będą dostawać kasę za nic,chciałabym widzieć miny tych wszystkich patolek jak przyjdzie zmiana rządu i utnie się darmowa kasa. A to jest więcej niż pewne że zabiorą wszystko co dał PiS.

Gość gość
No lepiej żeby coś takiego się nie rozmnażało bo to słabe geny.

Gość gość
a ambitne umieją kląć na kafeterii, pieprzyć farmazony i wulgaryzmy, umra dziewicami, raczej lepiej być mało ambitną kobietą niż niewiadomoczym z kolczykiem w d***e

Gość gość
Tytuł tematu trafny na 1000%. Siedzieć w domu i miec szerokie wymagania bo wszystko jej się należy bo dzieci ma, takie pustaki. :D bez ambicji, w większości same nic nie osiągnęły. :D