Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młode dziewczyny się nie myją i śmierdzi od nich moczem?

Polecane posty

Gość gość

Chodzę na pewne zajęcia finansowane przez Urząd Pracy i przychodzą różne osoby. Od jednej śmierdzi przeraźliwie moczem, a jest młoda,wymalowana a z krocza smród! Wstyd! Kilka innych przychodzi wiecznie z tłustym łbem i też nieciekawie zalatuje. Czemu młode kobiety się nie myją?

Gość gość
Akurat smród moczu może świadczyć o chorobie

Gość gość
Bo bardzo wielu facetów to kreci.. Dziwne, ze tego nie wiesz.

Gość gość
Haha jasne,mocz zalatuje jej z gaci że oddychać nie idzie. Już nie zwalajcie na choroby. A jak ktoś popuszcza to można podpaski dawać. Poza tym od niej czuć też było odór jaki występuje u osób skacowanych i ten tłusty łeb. Od razu widać że nie dba o siebie. Jedna z uczestniczek chciała jej zwrócić uwage i spytać czy ma mydlo w domu ale ją powstrzymałam żeby nie urazić tej dziewczyny bo jebnie focha :D A może nie mam racji i trzeba takim brudasom mówić prosto w oczy że od nich j***e i mają sie umyć?

Gość gość
Moja ciocia pachnie moczem bo ma chora wątrobę niedouczony debilu z wioski , zapach mocznika jest ojawem wielu chorób , trzeba się tylko doedukowac baranie

Gość radzio29
może kup jej pieluche?

Gość gość
I co czujesz się taką podniecona bo się myjesz ? Pogratulować osiągnięć w życiu , a tak na serio masz pusty łeb jak bęben , ja bym nie strzeliła Focha na Ciebie za taki tekst tylko od razu wycelowala w ryj

Gość gość
Widać że same ojszczymurki tu siedzą. To naprawde czuć jak śmierdzi ciało a co innego jak j***e centralnie z krocza. A do tego tluste włosy i odór gorzały. Syfiara jak nic. A dziewczyna młoda,ma może 25 lat. I to nie pierwszy raz jak widze smierdziela.Już nie mówiąc o tych obrzydliwych obgryzionych paznokciach do połowy

Gość gość
To zwróć ładnie uwagę a nie się plujesz jak szajbuska , w lesie się wychowalas ?

Gość gość
chodzę do liceum i ode mnie chłopaki lecą na takie typairy. Chyba feromony działają.