Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

płyta CD

Polecane posty

na plytę nie mieści mi się 3,42 GB to są dane ze studiów i nie tylko. Coś czego nie chcę stracić. Jakie są sposoby żeby zachować jeszcze te dane coś słyszałam o dysku wymiennym a są jeszcze inne możliwości?

Gość gość
To jest płyta DVD, a nie CD. CD mieści max ok 700 MB danych. Możesz dane przechowywać w chmurze internetowej (onedive, dropobox i wiele innych), na pendrive.

pendriv nie jest bezpieczny i mały. Nie raz dane mi się usunęły a płyta jest CD bo to nie są filmy więc kupiłam CD. Właśnie dlatego że na płytę się nie mieści to szukam innych sposobów które nie muszą mi być znane tak jak dopiero dowiedziałam się o dysku przenośnym. Onedive dropbox nie słyszałam dzięki. Zaraz sprawdzę

Gość gość
abu abu studentaka a jednak taka nieinteligentna, że już tak delikatnie powiem. Raz że masz neta i wszystko tam byś znalazła, wystarczy wpisac i poczytać. Dwa że już tu gośc ci wytłumaczył o co chodzi z płytka a ty dalej nie zakumałaś.

już zrozumiałam dzięki. Tak jestem nieinteligentna to znaczy że nie mam prawa spytać? Jestem zadowolona z odpowiedzi.