Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja juz naprawde nic do ciebie nie czuje, to tylko podszywy do ciebie wzdychaja i

Polecane posty

Gość gość

pisza te wszystkie tematy do ciebie wzdychajac jak kundle i udajac mnie:D ja mam tylko z tego niezla beke 🖐️ ja sie wcale nie chce z toba spotkac, odezwalem sie zalogowany tylko dla beki hehe nara🖐️

Gość gość
A co mnie to obchodzi ?Musisz specjalnie tematy o tym zakladac ?W doopie mam i zawsze mialam,co ty tam sobie myslisz czy czujesz :D 🖐️

Gość gość
już tylko pod ciebie się onanizuję

Gość gość
Wiem.Jak siedze na kiblu i sram :)

Gość gość
Ja sie pograzam ? :) Raczej autor,ja mam tylko niezla beke :)

Gość gość
nigdy w zasadzie mi się nie podobałaś . wyglądasz jak rybosłoń

Gość gość
gość dziś nigdy w zasadzie mi się nie podobałaś . wyglądasz jak rybosłoń x Cale szczescie :) Zwisa mi to,tobie akurat nie chce sie podobac 🖐️

Gość gość
i nos se zoperuj bo masz wielki i krzywy jak klamka od zakrystii :D dlatego zawsze dawała foty z zakrytym nochalem :D🖐️

Gość gość
po tych fotkach co tu dawala to moze i faktycznie 7/10 moze nawet 8-9/10 na niektórych fotach, ale jakbysta nosa i cala twarz zobaczyli to tak jak przemek kiedys juz mówił - góra 2/10 :D

Gość gość
Dalam ci ewidentnie do zrozumienia,ze mam ciebie w doopie to teraz mi ublizasz ? :) Typowa meska ci/pa :D

Gość gość
ja tylko stwierdzam fakty ;) a jak widzialem tą fotke twoją jako blondynka to tak jeepłem smiechem ze mnie w całym bloku słyszeli :D no ale sztucznie cukrowałem dalej, nie wiem zresztą na hvja :D🖐️ nara

Gość gość
gość dziś ja tylko stwierdzam fakty oczko.gif a jak widzialem tą fotke twoją jako blondynka to tak jeepłem smiechem ze mnie w całym bloku słyszeli smiech.gif no ale sztucznie cukrowałem dalej, nie wiem zresztą na hvja smiech.giflapka.gif nara x Ja tez nie wiem po co :) Nawet kijem bym ciebie nie tknela :D 🖐️

Gość gość
ale wiesz ze to nie są moje fotki? :D nie zdziwilo cie ze tylko dwie dostalas a potem juz nie chciałem ci dawać? :D bo kolo któremu zajepałem z fb więcej nie miał :D🖐️