Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznaje sie do... dokoncz zdanie

Polecane posty

Gość gość

przyznaje sie do tego ze czesem pofczas seksu z mezem wyobrazam sobie ze jest moim kolega z pracy przyznaje sie ze czasem w domu udaje ze jestem zmeczona zeby dzieciaki daly mi spokuj. teraz wasza kolej

Gość gość
przyznaje się do tego , że Cię rvchałem w usta . czy jak uprawiasz seks ze swoim mężem to czasem jeszcze mnie pamiętasz?

Gość gość
przyznaje sie ze raz nie spuscilem wody po sikaniu i do tego ze raz powiedzialem mamie ze nie lubie plackow

Gość gość
RAZ ZADZWONILAM DOMOFONEM I UCIEKLAM

Gość gość
przyznaję się że nie zjadłam dziś sniadania

Gość gość
Raz nad zalewem karmilem labedzie dopalaczami

Gość gość
ja raz na koledzie nasikalem do kropielnicy

Gość gość
przyznaje się, ze dziś spóźniłem się do pracy bo chciałem zobaczyć jak słońce wstaje

Gość gość
Kazalam mlodszej siostrze wachac klej

Gość gość
Wczoraj wiedzialam ze moja kolezanka ma isc na impreze do kolegow nasypali jej mefedronu do piwa a ja nic jej nie powiedzialam . Calom noc uprawiala seks przy wszystkich a nagranie wzucili do neta

Gość gość
Zabilam fredke

Gość gość
Jestem kormita

Gość gość
Zabiłem komara.

Gość gość
Przyznaje sie do tego,ze zachowuje sie zawsze jak grzeczna dziewczynka i jestem mila dla ludzi a tak naprawde sobie wyobrazam,jak ich torturuje na rozne sposoby,wypruwam flaki,rabie siekiera,dzgam nozem itd bo ich nienawidze.

Gość gość
Zrobiłam kiedyś kupę do sloika. Nie mieliśmy kibla w domu, wychodek był na zewnatrz a w domu załatwialiśmy sie do wiadra i wyproznialismy wiadro w wychodku. Zasada była taka, ze ten kto zrobił kupę wynosił wiadro. I nie było, ze wstyd, ze biały dzień i ludzie widza! Ojciec robił awantury gdy wiadro bylo nieoproznione po zrobieniu klocka! Wiec zawsze kombinowałam jak tu zminimalizować ten przykry obowiązek i raz jak nikogo nie było w domu załatwiłam sie do dużego słoja po ogórkach. Słoik zakręciłam, owinęłam reklamówka i wyrzuciłam na zewnatrz do śmietnika. Zawsze wstydziłam sie tego ze nie mieliśmy klopa w mieszkaniu. Jak miałam jakies 20 lat dopiero mieliśmy normalna toaletę w domu ale do tego czasu była bida. Niekomfortowo i nikogo do siebie nie zapraszałam.

Gość gość
Czasami przekupywałam młodszego brata zeby śmigał z tym wiadrem w miarę dyskretnie. Trzeba było przejść całe podwórze a tam czasami było sporo ludzi.