Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainki to bure suki

Polecane posty

Gość gość

Hihihi hahaha jakie one są nieśmiałe i niewinne a tak naprawdę to KAŻDA szuka sponsora w Polsce. Wystarczy kilka miłych słówek i machnięcie kasą a one już rozkładają nogi. Dla nich polski Janusz to arabski szejk z Dubaju. To jest dzicz i swołocz. Powinny iść do utylizacji bo tylko zaśmiecają planetę.

Gość wypierdek
co Wam powiem, to Wam powiem, ale Wam powiem - żadna Ukrainka 'NIE' zrobi niczego bezinteresownie, nawet , jeżeli jakiemuś Polakowi się wydaje, że Ukrainka pomaga Polakowi to ma określony cel , na przykład cel zysku , nie koniecznie finansowy ale NIC nie zrobi za darmo !

Gość gość
Popieram

Gość gość
No cóż sami sprzedali swoje państwo to teraz kombinują jak się da.

Gość gość
Miałem dziewczynę ukrainke i miała brzydki zwyczaj nigdy nie nosić ze sobą portfela, no ja rozumiem po ślubie ale kurde na randkach

Gość gość
gdyby polki byly lepsze :o

Gość gość
Bo polki sa o tyle lepsze że przynajmniej czasem za siebie płacą a ukrainki notorycznie pasozytuja

Gość gość
polki gorsze bladzie i do tego brzydsze od Ukrainek

Gość gość
Ukrainki akurat nie sa ladne , to rosjanki słyną z urody ukrainki najczęściej mają wiejsko buraczane mordy , mam na myśli ze polkom tak nie zwisa tłuszcz z mordy jak uktainkom

Gość gość
No rzeczywiscie brzydsze od tych rudych, spasionych z czerwoną mordą ukrainek :o

Gość gość
ruskie nie kopulują na potęge z murzynami i już to czyni je moralnie lepszymi od polczyn do tego polczyny są brzydkie tłuste przereklamowane i tamdetne a ukrinki piękne szcxupłe

Gość gość
Dobre zdanie o ukrainkach maja tylko marzyciele którzy którzy nimi nigdy nawet na randce nie byli , dużo większość z nich jest niska i ma krótkie nogi nie mówiąc o ich wiesniackim usposobieniu do życia , polki mają więcej klasy i honoru wydaje mi się

Gość gość
polczyny mają krótkie nóżki za to długie jezory

Gość gość
Ukrainki to biedne, brzydkie dzikuski. Ładnych, szczupłych i zadbanych to palcach jednej ręki można policzyć

Gość gość
z chęcią zjadłbym kupe atrakcyjnej ukrainki alw polczyny to nawet kijem

Gość gość
Polki sa dużo wyższe baranie od ukrainek przeciętna uktainka ma około 160 a polka 170, I ukrainki maja najczęściej krótkie nogi a długi tulw ale skąd internetowy fapacz to może wiedzieć jak widział je tylko na zdjęciach J byłem z jedną 2 miesiace i mi starczy na całe życie

Gość gość
To zryj ich stolec lepiej ze się do Polek nie zblizasz , jednego desperata wokol nas mniej

Gość gość
szmatławe , prostytuckie polki

Gość gość
To ukrainki słyną z prostytucji na całym świecie więc się nie osmieszaj

Gość gość
Ok niech sobie Polki dają murzynom, za to Ukrainki dają wszystkim nawet Ruskim byle by ich z Ukrainy wyrwał.

Gość gość
no tak trzeba być desperatem żeby uganiać się za polczynami inteligentny mężczyzna wie co dobre więc wybiera ukrinki

Gość gość
Do Polski zjeżdżają te najbrzydsze i najgłupsze, bo te ładne i wykształcone Ukrainki polują na zachodnich mężczyzn. Na Polaka to tylko jakaś tania bladź poleci. A i ona go w zad kopnie, jeśli nie będzie jej sponsorował. Ukrainki i Rosjanki to mentalnie Azjatki. Za ich miłość trzeba płacić.

Gość gość
To sobie je bierz mnie zdanie brudnego robola mnie obchodzi

Gość akimuszke
znam z widzenia dwie co pracuja w centrum handlowym i mordy pasujace do reszty sexi dupcie ogolnie. mmm

Gość gość
Ciekawe czy ten tępy pajac który wychwala ukraińskie koleżanki wie że w rzeczywistości nawet by na niego nie nasraly bo go poprostu na nie nie stać ?:D prawda jest taka jeśli nie masz powodzenia u polek to nie nie będziesz też miał powodzenia tam bo osrus zostaje osrusem , a jeśli masz powodzenie u Polek to też będziesz miał powodzenie u każdej innej nacji

Gość gość
Albo masz słaby gust albo o całkiem innych Ukrainkach mówimy. Mieszkam w mieście gdzie Ukraińców jest jak mrówek i przez ten czas widziałem tylko 2 naprawdę śliczne Ukrainki a reszta to grube rudolfy sięgające mi do bioder.

Gość gość
Ja Mijalem na ulicy jakieś takies ukrainko podobne i za ładne to nie były , jedną miała długi orli zakrzywiony do dołu nochal , myślę jednak ze ta ich rzekoma uroda to propaganda portali randkowych gdzie się je ubiera maluje i obrabia w Photoshopie bo te co przyjeżdżają do Polski to mało przypominają te ze zdjęć , brzydkie może nie sa ale już bym chyba powiedział że nasze i rosjanki sa dużo ładniejsze

Gość gość
Rosjanki nie są ładne bo to nie słowianki tylko mongoły

Gość gość
Zależy które rosjanki , bo tam mieszaniną genetyczną jest ogromna , ale rosjanki mają dużo szlachetniejsze rysy twarzy niż ukrainki moim zdaniem , uktainki wyglądają dość wiejsko z twarzy zazwyczaj

Gość gość
Rosjanki to ładne są może w Moskwie albo Petersburgu bo tam zazwyczaj biedni nie mieszkają i mają kasę na operację, zabiegi, kosmetyczkę, ubrania. Wystarczy wyjechać trochę dalej i się zaczyna Afryka tylko trochę zimniejsza.