Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie dziwną nietypową kobietą

Polecane posty

Gość gość
13.37 cos w tym jest

Gość gość
15.12 no własnie:)

Gość gość
do 10.58 świetnie mu wyłożyłaś ale baran nie rozumie

Gość gość
a dlaczego niby mam być lubiana przez twoich znajomych i po co? po to zeby chcieli sie ze mna umawiac za twoimi plecami? albo mam sie przymilac do nich, zeby otrzymywac 200 postów z zyczeniami swiatecznymi i to ma swiadczyc o tym, ze jestem fajna? Nie musze sie komus podlizywac i robic pod publiczke, kto mnie lubi to mnie lubi i nie caly swiat musi o tym od razu wiedziec... i dlaczego mam byc typowa, taka jak ubrania, ktore jak juz sie pojawia to wszyscy nagle zakladaja to samo... przeciez to jest głupie :D

Gość gość
Widocznie nie lubi słodzić innym na fejsbuku,kiedy jej sie coś czy ktoś nie podoba mówi o tym głośno zamiast jak większosc szczerzyć sie i chwalić a za plecami obrabiać tyłek tym do których przed chwilą sie usmiechała,zazwyczaj ludzie wolą lizusów i pochlebców niż osoby które mają odwage wyrażać własne poglądy i walić prawde prosto między oczy..tez znam taką osobę,nielubiana za odważne nietypowe poglądy i sposób bycia,ma np dobre serce dla zwierząt i skrzywdzonych ludzi ale ktoś kto jej nie zna dobrze moze odnosić wrażenie ze jest wyniosła albo wredna..jestes dziwny ze polegasz na opinii innych osób i od niej uzależniasz chęć nawiązania relacji

Gość gość
20.33 bo woli taką ktora z każdym chce milusinskich kontaktow tylko pytanie w imię czego? Nie kazdy kocha tłum i chce w nim bywać.

Gość gość
20.33 no własnie liczy się serce do ludzi i zwierząt a ktory głupek o tym wie?

Gość gość
rasowe introwertyczki mają gdzies liczne towarzystwo wolą małe grono lub nic