Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapatos net sneakerstore com pl złe opinie oszukuja ludzi!!!

Polecane posty

Gość gość

oszuści!!!!! nie kupujcie u nich!!!!! towar to podróby sprowadzane z chin!!! nie przyjmuja zwrotów !!!! nie wysyłaja obuwia!!!!! oszukali juz miliony ludzi!!!! dwoje oszustów!!!!!

Gość gośćKaro
Zamówiłam buty 10 marca, 31 marca otrzymałam dokumenty celne, ponieważ przesyłkę trzeba było oclić - udowodnić kupno, czyli przedstawić fakturę pro-formę i potwierdzenie przelewu oraz dopłacić za oclenie. Wszystko załatwiłam, musiałam dopłacić za oclenie 70zł, i po 3 dniach otrzymałam buty. Wszystko idealnie, pudełko, certyfikaty i jakość naprawdę idealna. Bez względu na to czy są oryginalne czy nie, myślę, że nikt tego nie odgadnie, bo są naprawdę idealne. Mimo, że bardzo się stresowałam po czytaniu opinii to nie żałuję i polecam ryzykantom takim jak ja :)

Gość gość
Zamówiłam na tej stronie buty niestety po przeczytaniu wielu opini na jej temat zaczęłam się stresować czy wgl dojdą więc uznałam trudno będzie nauczka ale po dwóch tygodniach dotarły do mnie buty wyglądające identycznie jak oryginał jak i pudełkiem więc uważam że rzeczywiście mogą być oryginalne gdyż w większości butów które kupiłam osobiście w Anglii w markowych sklepach pisze made in wietnam/china więc to dla mnie nie jest zbyt ważne a buty dotarły naprawdę fajne i jestem zadowolona z tego zakupu tylko też niepotrzebnie trochę stresu się najadłam :)

Gość mangustaja
GOscKaro. Również dostałam pismo z urzędu celnego o podanie faktury proformy. Niestety nie odesłałam im przelewu bo nie sądziłam, że to jest wymagane?. Mam nadzieje, że moje buty równiez bedą wygladać przyzwoicie a nie jak jakaś marna podróba .... :s

Gość gość
Witam.12 kwietnia 2017 r. zamówiłam buty i cisza.Zero odzewu.Oszuści.

Gość gość
Buty zamówione 03.04.2017 - converse. Przez 45 dni brak kontaktu, odpisali dopiero na trzeciego maila (z podaniem numeru przesyłki) po informacji, że chciałbym uniknąć zgłaszania tego na policję. Jak się okazało, wysłali buty dopiero 2 tygodnie po zakupie, ale doszły równo 30 dni od wysłania. Wyglądają na oryginalne, jest paragon, itp ze sklepu w Hongkongu. Trochę się nawkurzałem ale ostatecznie ciesze się, że doszły 100 zł taniej niż w PL. Powodzenia dla kolejnych klientów.

Gość gość
Jest wiele historii naciągniętych klientów w Internecie, wystarczy poszukać . Na grupach facebookowych również kupujący próbują walczyć o zwrot pieniędzy. Poza tym często mylony jest adres http://sneakerstore.pl pod którym są dostępne oryginalne buty z sneakerstore.com.pl gdzie sprzedają podróbki.

Gość GośćŁukasz
Zamówiłem 2 pary butów za kwotę 600 z kawałkiem. Dosza tylko jedna para… Nie polecam ogólnie. Szkoda nerwów i praktycznie 0 kontakt. Firma ma siedzibe w UK, więc zeby sie z nia sadzić trzeba wnieść wniosek do angielskiej prokuratury. Poczekam jeszcze pare dni, jeżeli nie zwórcą pieniedzy lub nie doślą brakującego towaru za który ZAPŁACIŁEM miesiąc temu zgłosze to na Policji, nic mnie to nie bedzie kosztowało. Przysłana para plastikowa, nie przepuszcza powietrza, stopa się gotuje. Ogólnie nie polecam. Dołóżcie 100-150 zł dostaniecie orginalne buty super jakości i od reki, a nie po miesiącu. SNEAKERSTORE.COM.PL SNEAKERSTORE.COM.PL SNEAKERSTORE.COM.PL SNEAKERSTORE.COM.PL Oszuści i złodzieje. Buty nie orginalne + okradli mnie na 300 zł

Gość gość
przestrzegam wszystkich !!!!! uważajcie, brak kontaktu, brak towaru i brak pieniędzy...... naciągacze i oszuści

Gość gość
OSZUSCI !!!! SNEAKERSTORE.COM.PL kazdy ma prawo nie brac na powaznie to co napisze ale ostrzegam ,to sa oszusci z falszywa firma i falszywym dowodem ,ja zglosilam na policje swoja sprawe ,sama nic nie zrobie ale wierze ze jest nas wiecej , bede czekac zeby ich zamkneli, ps,nie dajcie sie omamic na czule maile i w kolko pisanie tego samego ,zauwazcie ze nigdy mail nie jest podpisany ,

Gość gość
Zamówiłam buty 28.09.Po miesiącu nic nie było, napisałam maila obawiając się oszustwa. Otrzymałam odpowiedź, że w nst tygodniu otrzymam zamówione buty.Zapłaciłam ponad 300zł i w końcu zdecydowałam zakupić nowe synowi w polskim sklepie.Kupiłam drugie i tu niespodzianka. W jeden dzień tj. 07.11przyszły i jedne i te z sneakerstore. Na dodatek przynajmniej wyglądają jak te oryginalne.Skóra, guma wszystko ok. Mam teraz mieszane uczucia ale mnie nie oszukali.

Gość gość
Zamowilam buty w czerwcu w lipcu dostalam podrobiony towar chcialam zwrocic na takiej zasadzie jak w zakladce zwroty niestety po 4 miesiacach towar mam spowrotem w domu i tylko ponioslam koszta. Kontaktu ze ssklepem nie ma zadnego. Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie