Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie dość szukania drugiej połówki.

Polecane posty

Gość gość

Ja postanowiłam sobie odpuścić. Faceci są do kitu.... Tyle razy się sparzyłam...

Gość gość
i vice versa.

Gość gość
kobiety są do kitu

Gość gość
Ja tam nigdy nie szukałem i wolę już nie zaczynać bo już 30 niedawno mi walnęła.

Gość gość
Kobiety tym bardziej sa do kitu mają chore wymagania i traktują mężczyzn jak kupa.

Gość gość
Ciężko o kogoś normalnego

Gość gość
Chore wymagania czyli jakie?

Gość gość
Chyba ciężką o normalną kobietę

Gość gość
Wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, tak przystojny żeby zachwycał każdą kobietę, zarobki na poziomie 8000zł miesiecznie w Polsce, dobry kochanek który daje orgazmy co chwile, musi też sprzątać, gotować, prać, nosić cię co chwile na rękach, kupować ci co chwile jakieś szmaty z galerii,bo powiesz zaraz powiesz, że twój misiu nie kocha i można tak wymieniać w nieskoczoność.

Gość gość
Czy może mi jakiś pan odpowiedzieć czemu facet w tym samym czasie zarywa do dwóch dziewczyn?

Gość gość
Bo chce zaliczyć

Gość gość
dziś normalnie mi humor poprawiłeś. autorka tematu

Gość gość
Takie są wymagania standardowej Polki bo jak wiemy kobiety są wzrokowcami.

Gość gość
Kobiety sa do kitu dostają focha bez powodu, nie zadzwonisz przez 15 minut to już automatycznie dostaje p*****lca i sobie wyobraża bóg wie co może mnie on zdradza musi facet być na jej zawołowanie 24/7.

Gość gość
gość dziś ja mam inne wymagania... Autorka tematu

Gość gość
Kobiety tylko mówią dla nas wygląd się nie liczy tylko charakter zagada do niej przecietny, zadbany facet to zawsze dostaje jakiegoś p*****lca i traktuje nas śmiecia.

Gość gość
Nie możesz znaleźć bo masz z góry ustalone kryteria, druga strona tez tak ma i spotykamy sie i rozmawiamy ja byśmy byli na jakiejś rekrutacji, tego nie wolno powiedziec to za chamskie a to sexistowskie zero naturalnosci. Ja poznałem swoja druga połowę przez net, i od poczatku nie bylo szans sie spotkać bo 600km ode mnie, z nudów w nocy do siebie zadzwoniliśmy a ze nie bylo szans nawet na dymanie to rozmawiałem normalnie, ze schlalem sie swinia , ze idę cos zarwać bo mi jaja rozsadza itd z drugiej strony tez tak bylo, byliśmy telefonicznymi przyjaciółmi, rozmawialismy o wszystkim, poznaliśmy sie najpierw od najgorszej strony, po paru miesiącach okazalo sie ze nie wychodzimy z domu tylko rozmawiamy po 10 godz dziennie, wiec w końcu spotkanie i jestesmy 3 lata po ślubie mamy dziecko, jest super. A i nie spełnia nawet polowy kryteriów jakie zakladalem, ale ha kocham i jestem sxczesliwy. Gdybyśmy mieszkali obok siebie i byla by szansa na spotkanie na bank bym ja odrzucił po dwóch spotkaniach jak by ona nie zrezygnowala po pierwszym

Gość gość
Ja zawsze chciałam kucharza a nigdy mi się nie trafił :( sami nudziarze mi się trafiali :(

Gość gość
bo masz pryszcze na cyckach:-P

Gość gość
Czasem tak bo faceci mi dali w kość... co jeden to dziwniejszy. Jeden np. patologiczne zazdrosny, chamski i apodyktyczny, drugi z kolei najpierw mówi ze mnie kocha a potem się wycofuje itd.