Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama nie wiem już jak z tego wybrnąć czuję się bezradna i samotna

Polecane posty

Gość gość

Jestem 8 lat z facetem. Jesteśmy zareczeni. Jednak on w tamtym roku mnie rzucił. nie odzywalam się wtedy do niego chociaż było mi ciężko i c ierpialam. Odezwał się w końcu po 2 miesiącach i wróciliśmy do siebie choc ja juz mialam w planie to zakonczyc, skoro on zerwał tak łatwo, ale jakos mnie przekonal. Jednak już nic nie było takie samo po tym powrocie. tzn. Na piczatku bylo ok i sie starala ale to jeden miesiac. A od 3 miesiecy czyli od poczatku roku on dodaje masę obcych dziewczyn chyba z neta na fb. Już nie wspomnę ze nawet nie grzesza uroda ale wszystkie za to widać ze święte nie są po ubiorze itd. Twierdzi ze to tylko zabawa ale ja nawet zaczęłam myśleć ze mnie zdradza... poza tym ogląda się za innymi dziewczynami przy mnie , czasem chyba robi to specjalnie... na seks ze mną rzadko ma ochotę przed tym r ozstaniem miał często. Ciężko mi ale nie wiem czy on się mną znudził, czy szuka kogoś innego? Powinnam z nim zerwać? I jak sobie z tym poradzić?jestem podobno ładna dziewczyna, a przynajmniej tak mówią, ale przy nim się taka nie czuje

Gość gość
Waże akurat 52 kg i mam 165 cm wzrostu

Gość gość
Nie sądzę...myślę ze mu się z nudzilam i tyle