Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJBARDZIEJ OCZEKIWANY FILM W 2017r

Polecane posty

Gość gość

Czekam na Draczny Wypadek jest już zapowiedź na youtube widzieliście? Wy na jaki filmik czekacie?

Gość pinciaa
z jakiej kategorii jest to film ?? ja uwielbiam komedie i melodramaty :P

Gość gość
Zapowiada się bardzo dobry film! Szczególnie te sceny kaskaderskie a obsada filmu z najwyższej półki. Widać gra aktorska na wysokim poziomie obstawiam że ten film to będzie hit w tym roku.

Gość gość
Ja czekam na Kraczny Wypadek. :classic_cool:

Gość gość
Sorry.. wdał się chochlik... chodziło mi o Praczny Wymadek. :classic_cool:

Gość gość
A nie... chodziło o Sraczy Wyskrobek.

Gość gość
Ja oczekuje na jakiś dobry polski film coś ma się pojawić ciekawego w tym roku?

Gość gość
Ściągam wersję 4k. Trochę potrwa, bo to 100 GB. :-/

Gość gość
Ja ma m wersję 128 K 18 kilobajtów ale film warty tyle miejsca na dyskietce

Gość gość
To jest komedio-dramat! Ja czekam na film Na biwaku - porwani przez UFO

Gość gość
Czekam na Szybcy i Wściekli 8 ma być w 2017 roku albo na początku 2018 roku.

Gość gość
Draczny Wypadek piękny wzruszający film a zarazem tragiczny

Gość gość
Ten wypadek to jakaś parodia ha ha ha

Gość gość
Najbardziej oczekiwany film 2017 hmmm... też Szybcy i Wściekli 9 i film o zamachu w Smoleńsku

Gość zolzaaa28
taaaa a może szybcy i wściekli 10 ??? ja nie oczekuje na żaden film mam to gdzieś :P ten filmik draczny wypadek to jakaś masakra widzieliście jak im głowy odleciały ???

Gość gość
Mogę się założyć że będzie film Szybcy i Wściekli 10 teraz niedługo w kinie będzie Szybcy i Wściekli 9 a na pewno będzie i 10 część :D i małe obawy że na 10 - tej części zakończy się ale wszystko ma swój początek i koniec . ;)

Gość barbaraaa25
Rok 2017 już trochę trwa a jakie będą nowości filmowe w 2018 r na jakie filmy czekacie na rok 2018 coś ciekawego w kinach ma się pojawić???

Gość gość
Szybcy i Wściekli 10 jest na CDA

Gość gość
ja tesz czekam na draczny wypadek lol

Gość gość
hahaha jaki chory film lol

Gość rafciu
Szybcy i wściekli 8 2017 Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Szybcy_i_wsciekli_8___2017 Dom i Letty cieszą się swym miesiącem miodowym, Brian i Mia wycofali się z gry, a reszcie ekipy udało się znaleźć oczyszczającą namiastkę normalnego życia. To właśnie wtedy pojawia się ona. Tajemnicza kobieta (Charlize Theron), która wciąga Doma w niebezpieczny świat, z którego nie ma ucieczki. Dom zdradzi najbliższych. Wszystkich czeka czas pełen prób i testów, jakich nie widzieliśmy dotąd w kinie. Od wybrzeży Kuby przez ulice Nowego Jorku po lody arktycznego morza Barentsa – „Szybcy i wściekli” przemierzą świat, by powstrzymać zło i chaos. I uratować tego, który uczynił ich rodziną.

Gość lelemelek
hahaha jaka parodia Szybkich i Wściekłych mocne!!!

Gość gość
Nie klikac wirusy !!!!!!!!

Gość gość
jedyny film na jaki w tym roku naprawdę czekam to nowe Gwiezdne Wojny Ostatni Jedi niech moc będzie z nami

Gość gość
Serial twin peaks i blade runner 2049

Gość gość
Szybcy i wściekli 8 — Film online — poniżej podsyłam link do strony ▼ ▼ http://zalukaj-player.pl/?filmweb=741981 http://zalukaj-player.pl/?filmweb=741981 http://zalukaj-player.pl/?filmweb=741981 *************************************** Szybcy i wściekli 8 Cały Film Szybcy i wściekli 8 cda Szybcy i wściekli 8 (2017) cda online Szybcy i wściekli 8 cały film Szybcy i wściekli 8 online Szybcy i wściekli 8 (2017) online Szybcy i wściekli 8 (2017) Zalukaj Szybcy i wściekli 8 (2017) cda pobierz Szybcy i wściekli 8 (2017) cały Szybcy i wściekli 8 (2017) Szybcy i wściekli 8 (2017) cda Szybcy i wściekli 8 (2017) caly film po polsku Szybcy i wściekli 8 (2017) caly film ,Szybcy i wściekli 8 (2017) caly film lektor pl,Szybcy i wściekli 8 (2017) caly film napisy PL, Szybcy i wściekli 8, online online pl,Szybcy i wściekli 8 (2017) HkhqtgGzs online lektor,Szybcy i wściekli 8 (2017) online lektor pl Szybcy i wściekli 8 (2017) cały,Szybcy i wściekli 8 (2017) cały film, Szybcy i wściekli 8 (2017) cały film pl tags: Szybcy i wściekli 8 online, Szybcy i wściekli 8 2017 cda, Szybcy i wściekli 8 film, Szybcy i wściekli 8 film online, Szybcy i wściekli 8 , Szybcy i wściekli 8 cda, Szybcy i wściekli 8 online, Szybcy i wściekli 8 vod, Szybcy i wściekli 8 gdzie obejrzec, Szybcy i wściekli 8 zalukaj, Szybcy i wściekli 8 chomikuj, Szybcy i wściekli 8, Szybcy i wściekli 8 cda, Szybcy i wściekli 8 online, Szybcy i wściekli 8 zalukaj, Szybcy i wściekli 8 chomikuj, Szybcy i wściekli 8 vod, Szybcy i wściekli 8 gdzie obejrzec, Szybcy i wściekli 8