Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez nie rozumiecie takich par ,które zyją bez slubu i bez dzieci??

Polecane posty

Gość gość
Bo to są kobiety, u których rozum bierze górę nad zwierzęcym instynktem. Nie zrozumiesz ich, bo targana przez popęd do powielania genów samica, nie jesteś w stanie tego pojąć. Myślę, że Twoja "koleżanka" to, że akurat ty uważasz ją za dziwadło, może uznać za komplement.

Gość gość
jak widac po twoim szefie ze wykształcenie i pochodzenie nie ma nic wspólnego z kultura.... dla mnie osoby takie jak wy- nasmiewajace sie z tego jak ktos zyje, maja bardzo małe rozumki. Mam 3 dzieci i bynajmniej nie uwazam ze kazdy musi je posiadac lub zyc tylko i wyłaczniew zwiazkach formalnych

Gość gość
autorka to zyepka totalna :D

Gość gość
Rozkraczona rozklapicha i jej koleżaneczki :D

Gość gość
siedza takie muły w pracy i obrabiaja d**e innym zamiast sie wziasc do roboty. Musicie miec nudne zycia skoro tak was interesuje czyjes

Gość gość
Dobra, jesli autorka upiera sie,ze to nie prowo, tylko jej przemyslenia, to musi byc wyjatkowo głupia. Co wybiera?

Gość gość
Autorka ma wąskie horyzonty. Uważa że rodzina i opinia jej koleżanek i szefa jest najważniejsza . Ja również żyje w związku bez ślubu i dzieci i jestem szczęśliwa :) ku twojemu zdziwieniu kobieto. Cenie sobie ten spokój.. wolny czas, nie narzekam na nudę! Mam własną działalność-rozszerzoną. Rozwijam się i uprawiam sport który daje mi full szczęścia, satysfakcji. Tak mi dobrze i tak zostanie :) I w przeciwieństwie do ciebie rozumiem też kobiety takie jak ty. Spełniające się w roli matki, dlatego myślę że jesteś ograniczona.

Gość gość
To jest jeden z typow kobiet przesiadujacych na kafe-znudzona kura domowa.:-)

Gość gość
Autorka ciągnie szefowi, dlatego tak razem dobrze obgadują po godzinach :D :D

Gość gość
Byliśmy dzisiaj z moim facetem na grillu i co?? Pary dzieciate zaczęły nam wytykać,że w dni wolne od pracy śpimy do 13 tej !! :D :D :D. Dzieciaci to zazdrośnicy wstrętni !! :D :D

Gość gość
Ja też nie mam dzieci, ale szkoda by mi było czasu aby przespać pól dnia. Tylko ludzie dla których jedyne hobby to oglądanie tv i nie mający co ze sobą zrobić w wolna niedziele potrafią tyle czasu marnować na spanie.

Gość gość
Zawsze jest hejt na tych którzy mają święty spokój w mojej pracy np.jest hejt na kobietę której dzieci wyprowadziły się z domu (założyły swoje rodziny)i powiedziała głośno "teraz całujcie mnie wszyscy w d....... zrobi się ciepło jestem tylko i wyłącznie na działeczce .... chcę zająć się sobą"..... Te z małymi dziećmi prawie ją rozszarpały, że egoistka i w ogóle. (przecież nie mówiła że nie kocha swoich dzieci, wygłosiła tylko odę do radości że ich już nie ma w domu;))

Gość gość
Ale my śpimy tylko w zimę do 13 tej, bo nie lubimy zimy ani gór. Latem nie da się spać do 13tej, kochamy słońce, cieplunio, wodę i co weekend gdzieś jesteśmy to też źle :D :D

Gość gość
Niektórzy w niedzielę śpią do południa inni chodzą do kościoła. Jedno jak i drugie jest marnowaniem czasu tylko to pierwsze jest pożyteczne.

Gość gość
Phi tam ! :) ja ma 2 dzieci i wszyscy chyba genetycznie jestesmy sowy , bo kladziemy sie spac pozno i wszyscy gnijemy w niedziel w lozkach no moze nie do 13 ale do 11-12 Moja przyjaciolka wieloletnia zyje bez dzieci ze swoim partnerem i jest bardzo szczesliwa

Gość gość
Jedyne, czego w tym wszystkim nie rozumiem, to tego, co mają w głowie autorzy takich tematów i zastanawia mnie, czy da się ich jeszcze uratować z umysłowego zacofania.

Gość gość
Jak ktoś ma takie przemyślenia, to musi mieć bardzo kiepskie relacje z partnerem i nieciekawe życie. Chyba ludzie posiadajacy dzieci w udanych związkach wspominają czasy kiedy byli sami dobrze. Ktoś z nieudanym życiem natrzaska dzieciaków, żeby wypełnić pustkę i myśli, że wszyscy tak jak oni męczą się sami ze sobą.. Otóż nie, dla niektórych dzieci to dopełnienie udanego życia i nie decydują się na nie tylko z braku innych pomysłów. .

Gość gość
dziś Ale my śpimy tylko w zimę do 13 tej, bo nie lubimy zimy ani gór. Latem nie da się spać do 13tej, kochamy słońce, cieplunio, wodę i co weekend gdzieś jesteśmy to też źle smiech.gifsmiech.gif x no tak, wczoraj to taaaaka zima i w zimie grill :P

Gość gość
też właśnie widzę jakie to ciekawe życie bez dzieci...spanie :P. hobby jak ta lala...a z dziećmi to już nad wodę w ogóle nie można pójść.

Gość gość
Ja rozumiem takie pary. Nie rozumiem tylko, ze zamiast dzieci maja psa. Opowiadaja o nich, co robia, czego sie nauczyly, pokazuja zdjecia itp. To mnie zadziwia. Mam wsrod znajomych pary okolo 40 bez slubu i dzieci, a ich zycie jest skupione na czworonogach. Potrafia tylko o tym mowic.

Gość gość
Z dziećmi można wszystko, tyle że bez dzieci jest ciszej, łatwiej i przyjemniej.

Gość gość
gość dziś Czego nie rozumiesz? Niektórzy mówią o dzieciach a niektórzy wolą psy. Co jest w tym niezrozumiałego? Odnośnie spania. Ja jestem typową sową i szczególnie z zimie w weekendy lubiłam siedzieć długo w nocy i potem odsypiać do południa, spędzać leniwe poranki w piżamie itd. Teraz są dzieci, które wstają o 7-mej, nawet w weekendy i pupa :-( nie da się.

Gość gość
Prowo tak oczywiste, tak siarczyste, a wy łykacie i dyskutujecie hahaha "Wszyscy ich obgadują i mają za dziwadła, nawet szef" NO LITOŚCI!

Gość gość
Spanie jest akurat cudowne, a mając dzieci człowiek nawet nie może spać kiedy ma ochotę. .

Gość gość
Do 08.33. Nie czepili się niedzieli, tylko wypomnieli nam zimę że nie mogli nas nigdzie wyciągnąć bo śpimy do 13 tej :D :D

Gość gość
Tak dokuczacie tej co pisala o spaniu. A co to za filozofia wstawac wczesnie i byc niewyspanym? Niewyspany czlowiek to niby tak ma sily na wszystko i ze wszystkiego ma radoche? :D Dlugi sen (zalezy od czlowieka, ale min. 8h) zapewnia odpoczynek dla mózgu, opoznia starzenie i wydluza życie. A nie kazdy pędzi spac o 22 bo pada wtedy na ryj. A poranne kokoszenie sie w lozku we dwojke tez jest przyjemne ;) ale no raczej nie dla osob dla ktorych potomstwo to priorytet i z momentem jego pojawienia sie olewaja mezow.

Gość gość
gość dziś To są kobiety, którym mąż w rzeczywistości potrzebny był do zapłodnienia i do łożenia na dziecko. Takie kobiety nie zrozumieją jak można, żyć tylko we dwoje i być szczęśliwym.