Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez nie rozumiecie takich par ,które zyją bez slubu i bez dzieci??

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, bo kazdy przezywa swoje zycie za siebie. I wrecz mnie szlag trafia jak ktos interesuje sie zyciem innego.

Gość gość
Ja mam męża i dziecko. Ale jak w pracy słyszę takie kwoki, które tylko potrafią gadać o dzieciach i ewentualnie o mężach to mi się rzygać chce. Nie ma o czym z nimi gadać. W pracy trzymam sztamę z singielkami i babkami, które są w związkach często nieformalnych bez dzieci.

Gość gość
O, to o mnie :-) Jestem bezdzietna z wyboru, wieloletnim niesformalizowanym związku. I mam głęboko czy jakaś baba z pracy mnie rozumie czy mnie nie rozumie. Nie musi. Ja też nie muszę rozumieć jej. Są ludzie i ludziska :-)

Gość gość
Wszyscy im zazdroszczą.... Każdy może chcieć czagos i innego i pewnie ona czasem zazdrości wam ale nieuwieze że wy niezazdroscicie jej ze w niedzielę śpi do 10 w piżamie chodzi do 12 i innych takich...

Gość gość
Facet żyjący w konkubinacie nie chce dzieci bo boi się że kobieta zacznie naciskać na ślub

Gość gość
gość dziś A przyszło Ci do głowy, że są faceci, którzy zwyczajnie nie chcą dzieci niezależnie od tego czy żyją w konkubinatach czy związkach małżeńskich? Niektórzy ludzie tak po prostu nie chcą dzieci, a zrobienie dziecka to dużo poważniejsza sprawa niż wzięcie ślubu.

Gość gość
Każdy w tej kwestii ma inne zdanie bo ja uważam że wzięcie ślubu jest poważniejszą sprawą niż urodzenie dziecka. Ślub jest to decyzja przemyślana a zrobienie dziecka jest najczęściej wpadką.

Gość gość
Do autorki. A później sie dziwisz, że kobiety bez dzieci są dzikie czy dziwne. Sama wraz ze swoimi wrednymi koleżankami do tego doprowadzasz !!!! Co cię to gófno obchodzi kto jak żyje??? Pilnuj swojej rozklapichy :D

Gość gość
Baby z z bachorami mszczą się na nieródkach bo dalej je rozklapichy bolą i nie trzymają moczu :D

Gość gość
gość dziś Ślub jest odwracalny, a wydanie dziecka na świat już nie za bardzo.

Gość gość
to ja autorka wątku... widze ,że sporo tu wpisów i oskarzen o prowokacje pod moim adresem. dziwne ,że nie znacie takich sytuacji ,że ktos moze byc zdziwiony takimi osobami ,które zyja bez slubu i dzieci. malo jest takich przypadków i jak sie trafi to faktycznie sie o tym mowi i u nas w pracy jes tylko jedna taka sytuacja więc dziwi nas to ,że kobieta zyje bez slubu i dzieci i udaje szczesliwą...pewie wieczorami ryczy w poduszke bo tak naprawde nam zazdrosci smiechu i gwaru dzieci w domu.... rodzina z dziecmi to szczesliwa rodzina... nawet jak sa problemy to takie dziecko przyjdzie i powie :"mamusiu kocham cie bardzo" i wtedy wszystko zyskuje sens ... moja znajoma z pracy przychodzi do domu i pewnie jest sama jak palec..ile mozna spedzac czasu tylko z facetem...mozna sie zanudzic..

Gość gość
gość dziś Jak masz nudnego faceta i sama jesteś nudna, to i nie dziwota, że nie rozumiesz jak można spędzać czas we dwoje i się nie nudzić :-) i potrzebujesz jakiegoś zapełniacza czasu.

Gość gość
Do 17.38. Aleś ty autorko jest debilna, nie każdy ma takie potrzeby jak ty i twoje wredne koleżaneczki. Ja mam 35 lat i usunęłam ciąże niedawno bo nie potrzebuje słówek ,, kocham cię mamo,, i co mi zrobisz??

Gość gość
Wredne p***y rozjechane lubicie się interesować czyimś życiem a swoimi nańduchami się nie przejmujecie :D patola z.a.s.r.a.n.a

Gość gość
Ja nie wiem jak można żyć czyimś życiem i zastanawiać się czy inna koleżanka idźie spać z płaczem czy nie bo nie ma bachorów ??? :D jak autoreczka i jej ś.w.i.ń.s.k.i.e. Koleżanki

Gość gość
Odchodząc z tej pracy naplułabym wam autoreczko w mordy, jak byście na mnie trafiły :D :D

Gość gość
Koleżanka idzie spać zrelaksowana, bo mogła po pracy odpocząć w taki sposób w jaki lubi. Nie musiała obsługiwać dzieciaków, słuchać ich wrzasków i rozwiązywać problemów wychowawczych. Może też bez skrępowania uprawiać seks kiedy chce i jak chce, bez strachu, że dzieciaki nakryją. Nie będzie też musiała zrywać się tak wcześnie z łózka jak jej dzieciate koleżanki, bo wyprawianie dzieci do szkoły jej nie dotyczy. Czy to jest powód płaczu? Wątpię.

Gość gość
Autorko pamiętaj, to że dzisiaj masz dzieci nie wiadomo czy je będziesz miała za kilka lat, są narkotyki, morderstwa, wypadki, choroby :D kto powiedział, że to dziecko ma chować rodzica a nie odwrotnie ?? :D :D

Gość gość
Do 18.04. Dokładnie. :D wszyscy co mają dzieciuchy myślą, że złapali Boga za nogi :D

Gość gość
ale z was kretynki..... slowa kocham cie mamo to najpiekniejsze slowa na swiecie...i nic tego nie zastąpi..a wy dalej hejtujcie i zazdrosccie matkom.

Gość gość
To jest zapewne prowokacja, ale najgorsze jest to, że takie tępe dzidy, wścibiające nos w nie swoje sprawy, naprawdę istnieją. Brrrr

Gość gość
Niejeden rodzic płaci alimenty za swojego synusia, albo go utrzymuje do u.s.ra.n.e.j śmierci. W większość rodzice i tak lądują w domu starości bo dzieci dywanów brudzić nie będą albo nie mają czasu na zajęcie się rodzicami. Więc autorko, jaki cel w życiu ma to z****** posiadanie dzieci ??

Gość gość
Autorko, ty się zajmij dziećmi a nie koleżankami :D :D wiesz jak mają na imię te twoj****chorami?? Bo tak jesteś tą koleżanką pochłonięta, że wątpię

Gość gość
Ludzie szczęśliwi zajmują się swoim szczęściem a nie koleżanką ja nie mogę !

Gość gość
Prawda, tylko nieszczęśliwi dokuczają innym i zaglądają im w okna :D

Gość gość
17:42 no jak facet dał nogę to nie miałaś wyjścia tylko usunąć :D

Gość gość
zal mi was kobiety bo nie rozumiecie ,że nie tylko ja sie zajmuje kolezanki zyciem ,ale wszystkie lasi u nas w dziale i szef równiez. szef ma 3 fakultety i zna biegle dwa języki oraz jest czlowiekiem na poziomie z rodziny adwokatów i nawet on sie smieje z tej kolezanki a wy na mnie najazd.

Gość gość
Nadal uwazam, ze to prowo, ma to byc chyba karykatura postów ludzi, ktorzy sie dziwia,ze ktos nie chce slubu . Mysle,ze to autorka wlasnie nie chce meza i dzieci i liczy na pasujace jej odpowiedzi, bo wiadomo,ze ludzie sa przekorni.

Gość gość
akurat sie mylisz ,bo ja mam meza i dwoje dzieci i jestem spełniona kobietą. dla mnie takie kobiety ,ktore nie chca dzieci to dziwadła bo malo jest takich kobiet.