Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaa10

Wypadki samochodowe w Polsce 2017

Polecane posty

Gość Paulaaa10

Widzieliście na youtube filmik Draczny Wypadek? To najbardziej przerażający wypadek samochodowy jaki widziałam. Śmierć czyha na drodze w każdej chwili dobrze że prawa jazdy nie mam!

Gość gość
tam pod tym filmikiem jest napisane śmierć na żywo , aż boje się oglądać ten filmik :D czy ten wypadek jest aż tak straszny czy co ??

Gość Paulaaa10
Dosyć drastyczny wypadek, dwie osoby zginęły jak uderzyły w śmieciarkę to im aż głowy odleciały i śmierć na miejscu...

Gość gość
paula,eksponujesz narządy płciowe na portalach społecznościowych?

Gość putinsrutin
Mocny ten filmik draczny wypadek a widzieliście jak im głowy odpadły od uderzenia w śmieciarkę niby śmieszne ale nie chciałbym przeżyć takiej tragedii :( tamta karetka pogotowia to nie wiem po co przyjechała

Gość gość
najbardziej brutalny wypadek jaki widziałam, szkoda tych dwóch co zginęli w tym wypadku :(

Gość gość
Ten Draczny Wypadek to film katastrofa... smutny przerażający brutalny i drastyczny zarazem...

Gość gość
hahaha ktoś sobie jajca robi :P

Gość gość
Wiecie czy takie drastyczne zdjęcia z wypadków drogowych są bez cenzury??

Gość gość
Takie brutalne wypadki drogowe to tylko w erze ;)

Gość gość
widziałam raz wypadek drogowy na żywo samochód uderzył w drzewo aż kierowca wypadł na metr i go rozerwało straszny widok bardzo drastyczny i nie polecam nikomu dlatego też nie ogladam takich filmów z wypadkami samochodowymi

Gość mellelek
ten filmik DRACZNY WYPADEK to jest chyba żart bo niemożliwe żeby po upadku samochodu wyleciały tak wysoko te głowy i jeszcze ta rakieta tenisowa... przerazające :(

Gość gość
Kto to takie filmy robi przecież ten rzekomo drastyczny wypadek drogowy to ten samochód i ludzie w tym samochodzie to animacja komputerowa i tak naprawdę to w tym wypadku nikt nie zginął ale to moje zdanie!!!

Gość gość
uwielbiam oglądać masakry a już w szczególności filmy na których są bardzo drastyczne sceny na drodze ale zawsze mi tych ludzi szkoda że zginęli przez taką śmierć... niestety ten cały postęp pogarsza życie ludzi, ludzie są coraz mniej bezpieczni i nie tylko na drogach ale internet i telefony komórkowe jesteśmy śledzeni inwigilowani reklamy nam się narzuca wszędzie i jesteśmy karmieni szkodliwym jedzeniem z supermarketów dlatego nie odwiedzam lidlów kauflandów i innych zagranicznych marketów

Gość gość
Ale gowno ten filmik z youtuba

Gość gość
Odnośnie wypadków to ostatnio znalazłam przydatny artykuł, nigdy nie wiadomo! www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Karambol-na-autostradzie-jak-sie-zachowac,23679,1

Gość lucia3
o ja pier... masakra

Gość gość
draczny wypadek...

Gość gość
dobry ten wypadek a najlepsze to latające głowy ::DD takie wypadki drogowe to rzadkość :D

Gość gość
jak można oglądać filmy jak ludzie giną w wypadkach na drodze :(

Gość gość
ja p********** co za masakryczny wypadek no i ten pogrzeb !!!!

Gość gość
Typowy wypadek drogowy ale pogrzeb najlepszy ha!

Gość gość
Nie za Szybcy i nie za Wściekli 9 parodia filmu DOBRE!!! HA HA Polecam też Dramatyczne wypadki samochodowe na żywo w Polsce na youtube są takie filmiki.

Gość gość
Nie mam prawka i nie chce zginąć jak codziennie ludzie giną w wypadkach samochodowych .Polecam nie robić prawa jazdy bo umrzecie przed wcześnie!!

Gość gość
no bardzo masakrycznie drastyczny ten wypadek drogowy aż strach go oglądać ale na szczęście mam już za sobą i dopiero za kilka dni oglądnę ten dramatyczny wypadek nie za Szybcy i nie za Wściekli 9

Gość gość
A znacie jakąś stronę czy forum na nowymi filmami z wypadków drogowych samochodowych i motocyklowych??

Gość gość
chcesz oglądać wypadki na drogach w samochodzie i na motocyklu ludzkie tragedie ??? idz się lecz