Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość38

Mężczyzna w związku

Polecane posty

Gość gość38

Witam, mam pytanie do mężczyzn. Czy to naturalne, że będąc w satysfakcjonującym związku, w którym nie brakuje seksu, namiętności, wspólnych pasji, a wy czujecie się dobrze i nie zamienilibyście go na żaden inny , pojawiają się myśli - jakby to było gdybym był sam ? mając na względzie poznawanie innych kobiet.

Gość gość
W moim przypadku to niemożliwe.

Gość pomoc na sygnale
Jeśli to jest natarczywe myślenie, to nie. Jak się kocha, to się tak nie myśli, bo ma się to w nosie. Sprawdzone z autopsji.

Gość gość
"Przeciez to indywidualna sprawa"... Nie mam pytań do tak idiotycznego tekstu. No chyba, że nigdy nie byłeś w związku pełnym miłości. Udzielaj się może gdzie indziej...

Gość gość
Więc taki związek ma pozornie wszystko, ale nie ma w nim słowa o miłości, tylko "jest w nim dobrze". To za mało i stąd te myśli. To nie miłość. Przykro mi.

Gość gość
no to sam czy z innymi kobietami?

Gość gość
nie

Gość gość
Mówi,że kocha, planuje wspólną przyszłość. Czekamy na decyzję z banku , jeśli będzie pozytywna to On kupuje dom, w którym zamieszkamy wspólnie z moim synem i jego dwójką dzieci. Mamy po 38 lat. On 17 lat był w związku, który jak sam mówi powinien był zakończyć dużo wczesniej. Był zdradzany i oszukiwany na wielu płaszczyznach. Dopiero teraz dociera do niego w czym był przez tyle lat.Poznali się bardzo wczesnie , ona szybko zaszla w ciaze,a on jak mowi teraz nie mial mozliwsci wyszumienia się. Po jego rozstaniu poznalismy sie my, pojawilo sie uczucie , a od jakiegos czasu rowniez te mysli , o ktorych pisałam. Na co dzien czuje jego miosc...tylko te mysli...nie wiem co znaczą...

Gość gość
Powiedział o nich , całkiem niezamierzenie, wypłynęło z innej rozmowy.