Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzaja mnie brzuchu obwisle po porodzie

Polecane posty

Gość gość

U kobiet,też tak macie?bo mi niedobrze gdy widze niezadbana grubą kobietę która urodziła

Mnie też. Wszystkie tak chętnie pokazują fotki brzucha gdy bękart jeszcze jest wewnątrz, a po porodzie już żadna nie chce pokazać selfie z galaretowatą masą brzuszną.

Gość gość
dokladnie przed to kazda sie chwali (jakby bylo czym, rozlozyc nogi i wystawić pisde facetowi kazda potrafi, nawet meliniara) a po porodzie zadna sie nie chwali brzucholem i kupą na podłodze :D

To chyba hormony ciążowe tak buzują w mózgach tych kobiet. Odpiertala i to konkretnie. A po porodzie burza mozgowa i wielkie rozczarowanie, ze macierzyństwo nie wygląda tak różowo jak na zdjęciach z insta. Ich życie wtedy przybiera kolor sraczkowaty :D

Gość gość
nie kazda ma rozstepy i duży sflaczały brzuch po porodzie, zalezy to od wielkości brzucha w ciąży oraz młodości...czyli sprężystości skóry.

Gość gość
zal mi was;-)

Gość gość
Oj ktos tu chyba zazdrości tego galaretowatego brzucha po ciazy;-) niestety lub stety po ciąży tez ma sie fajny brzuch ale trzeba o niego zadbac. "bękart" w brzuchu? Przegięcie roku za slownictwo

Gość gość
jak można tego zazdrościć? Pogięło Cię? A co do zdjęć brzucha po ciąży - ostatnio jest moda na "pokazywanie prawdy" o tym jak wygląda kobiecy brzuch, te wszystkie "burzenie stereotypów". Każda pisze, że kocha swój brzuch, rozstępy i tak dalej a to g****o prawda. No ale przecież trzeba w necie pokazać jaka Ty odważna. Nie wierzę, że jakaś kobieta dobrze się czuje w takim ciele. Sranie w banie. Nikogo tym nie nabieracie. Ja bym nie zniosła takiego brzucha. Trzeba pracować nad sobą a nie wszystkim pokazywać, że tak ma się wyglądać. Potem kobity z naprawdę dużą nadwagą i zwyczajnie zaniedbanym ciałem pieprzą, że one wyglądają zdrowo i że prawdziwa kobieta ma tak wyglądać. Nadwaga i obwisły tłuszcz a to nie są krągłości

Gość gość
Jak można stworzyć taki chory wątek?

Gość gość
dlaczego chory wątek? wyraża swoje zdanie. Mi też się to nie podoba. A obrzydzają mnie obwisłe cyce u faceta. Czy to tez chore, że ktoś woli zadbane osoby? I nie chodzi mi o jakieś wymuskane, ale zwyczajnie dbające o siebie

Gość gość
Chcesz schudnac zdrowo? Utrzymac wage? Dostać plan ,żywieniowy , treningowy oraz opieke podczas całej diety i członkowstwo w naszej grupie na FB ? Szukam chętne osoby, które chciałyby coś zmienić w swoim życiu. Takich ludzi, którzy mają cele: chcą schudnąć, poprawić swoją sylwetkę, mieć więcej energii, osoby które chciałyby poprawić wygląd swojej skóry, włosów i paznokci. Znasz może kogoś, takiego? Twoja odpowiedz będzie dla mnie bardzo pomocna. Jeżeli zabieram Ci czas to przepraszam. Napisz ,podam Ci plan naszej diety . e-mail: karoollaa@onet.pl