Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu polacy są takimi guwniakami i interesują się wyglądem innych ?

Polecane posty

Gość gość

a sami wyglądają jak mongolsko ruskie goje ?mordy jak oderwane od pługa, spojrzcie najpierw na swoje sprzetne świńskie ryje a potem oceniajcie innych potulne pieski kleru :D

Gość gość
Gówniaki piszemy przez ó

Gość gość
Oj,chyba jakis bol d**y odzywa sie.:-) A tak na marginesie.Ty nie Polak?Bo jesli Polak to tez jestes takim samym gowniakiem.:-) Zreszta,idz lecz swoje kompleksy i frustracje u specjalisty.

Gość gość
polaczki to konformiści,brak własnych zachowań,wszystko zgapiają od wschodu do zachodu i południa do północy.Naród pozbawiony własnej osobowości i charakteru.

Gość gość
Zdeje się, że też szczekasz po polsku, łajzo zapluta ? :O

Gość gość
Co racja to racja. Te kałmuckie rysy twarzy z uchem na środku okrągłego ryja zamiast nosa to codzienność. I te baby z rozbieganymi oczkami które szukają bogatego sponsora. Za kasę dały by się psu wy/ru:chać.

Gość gość
Autorze,jestes naprawde debilem do kwadratu bo piszac Polacy piszesz rowniez o sobie,ale do takiego odmozdzonego lba i tak to nie dotrze.

Gość gość
niestety wolałbym po angielsku albo niemiecku

Gość gość
Co 5 studentka to utrzymanka, prostytutka, tak mówią specjaliści seksuolodzy , socjolodzy k******o same

Gość gość
No pewnie, że byś wolał po angielsku i niemiecku, ale jesteś tępa polska łajza i żyj z tym, szmaciarzu.

Gość gość
Nie widzę w tym nic złego. Polki są zaradne!

Gość gość
11:21 Jak tak ci zle w Polsce,z Polakami to w*********j do jakiegos innego kraju,nikt cie tutaj nie trzyma na sile.No i wreszcie po polsku nie bedziesz musial pisac i rozmawiac.Obrazasz Polakow a sam jestes kompletnym zerem.

Gość gość
tak jak i ty kurwo w dupę wyjebana przez polskiego pedała

Gość gość
To wyjedź do Niemiec gdzie będziesz szwabow doopy lizal albo na Ukrainę gdzie Ci flaki na płocie rozciagna; )

Gość gość
(11:24) Wiesz,ze nadmierna agresje leczy sie?No niestety chamstwa swojego juz nie wyleczyc.

Gość gość
pedał to penetruje twojego anusa polski sprzedajny żigolaku z okragłym ryjem jak u paroba oderwanego od pługa

Gość gość
nie wyleczyć,ty się leczyć to może się wyleczyć,ty polska szumowino,fałszywa

Gość gość
11:27 Nawet poprawnych zdan nie potrafisz zbudowac.Jaki zal.

Gość gość
priorytet durnego polaczka to taki,żeby zazdrościł mu inny polaczek,bo pierwszy durny polaczek karmi się zawiścią drugiego durnego polaczka

Gość gość
Plebs + komputer + internet to słabe połączenie.

Gość gość
11:29 Acha,piszesz o sobie "polaczku".:-) Chyba,ze jestes kosmita z planety Melmac.:-)

Gość gość
11:29 - chyba w twojej rodzinie polaczku z okragłym ryjem i rozjechanym anusem

Gość gość
no i następna cecha charakterystyczna durnego polaczka,to ja wiem wszystko,ja wiem jak buduje sie zdania i mam orografię w jednym palcu a ty k*****e pedalski jestes dla mnie zerem bo tego nie wiesz a ja wiem i jestem wielki dumny polaczek bo ja wiem :-D

Gość gość
Autor to desperat z niskim poziomem inteligencji

Gość gość
11:32 Bo jak ktos jest kompletnym glabem jak ty to juz nim zostanie.Lepiej jest pieprzyc farmazony i pisac jak ostatni nieuk,nie?Jeszcze powiedz,ze jestes z tego dumny.Rzeczywiscie masz czym szczycic sie.

Gość gość
A ortografie to masz co najwyzej w d***e a nie w malym palcu.Nie osmieszaj sie juz.

Gość gość
Autor niech leczy sie na nogi bo na glowe juz dawno za pozno.Ma jakies problemy sam ze soba i musi wylac je na forum.Czlowiek chory umyslowo.Prawda jest,ze czlowiek,ktory zieje nienawiscia do innych jest w rzeczywistosci bardzo malutki,zakompleksiony i sfrustrowany.

Gość gość
Wszędzie ludzie są wredni i komentują wygląd. Inaczej by chirurdzy plastyczni takiego ruchu w interesie nie mieli. Nie masz możliwości podróżowania to sobie chociaż TVN Style, Polsat Café albo MTV pooglądaj to zobaczysz jaką wagę przywiązują do wyglądu inne nacje, ludziom odbija na punkcie wyglądu pod wpływem złośliwych zachowań innych. Sami by na to nie wpadli, że coś z ich wyglądem nie tak :-)

Gość gość
Denerwuje mnie typowe forumowe podejście typu, że wszystko co złe i felerne to Polacy. Nie ma to dużo wspólnego z prawdą, że nas cały świat nie lubi, że tylko Polki to puszczalskie. Wychodzi niewiedza, kompleksy i na pewno ci, którzy to piszą nie ruszają się poza miejsce zamieszkania. Inaczej by takich głupot nie pisali