Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwracacie uwagę na samochód faceta?

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy zwracacie uwagę na to jakim samochodem jeździ wasz facet? Czy BMW e46 328i albo Volvo s40 was kręci ?

Gość gość
nie,nie znam się na samochodach, nie mam prawka i dla mnie samochody dzielą sie na "ładny", "brzydki", "sportowy - odpada"

Gość gość
S40 jest dla biedy, mój chłopak lekarz ma S90

Gość gość
jestem biedny :)

Gość gość
Wydaje mi sie że kobiety już nie lecą tak na auta jak w latach 90tych. Bardziej wygląd goscia,osobowość.

Gość gość
Są takie co lubią sie lansować w ładnym samochodzie szczegolnie solary-tipsiary

Oczywiście, ze tak. Nie chodzi mi o to, ze samochód musi być drogi. Ważne by nie był babski. Bo sa takie samochody typowo damskie. Facet w takim samochodzie wygląda komicznie 🖐️

Gość gość
Nie znam tych modeli co wymieniasz, ale na pewno najstarsze audi będzie lepsze niz najnowsze seicento, nigdy sie nie umowie z typem co jezdzi seicentem, multipla, panda ogolnie zadnym fiatem, skoda lepiej tez nie ani zadna tata, daewoo, to świadczy o słabym guście faceta a takze skapstwie. Stuningowane ople to tez wiocha.

Gość gość
gość dziś S40 jest dla biedy, mój chłopak lekarz ma S90 x haha, jaka mitomanka :D ostatnio były tu posty kolesia lekarza, który miał właśnie s90. chyba za bardzo się zainspirowałaś ;)

Gość gość
A mi imponuje własnie to, jak facet jest zaradny (również finansowo), a jeździ jakimś np. golfem sprzed paru lat. Świadczy to o pragmatyzmie i że ma na pewne rzeczy wyebane. Nie ma niczego gorszego, niż życie ponad stan i kupowanie/leasingowanie auta nieproporcjonalnie drogiego do swojej sytuacji finansowej.