Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to zjawisko

coraz częściej słyszę od młodych kobiet że

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to zjawisko

chcą faceta jest po przejściach , po 30 , który jest wg nich ustabilizowany , doświadczony i spokojny lub nawet są takie , które chcą zabrać męża innym mówią , że ich rówieśnicy , to durni chłopcy , nie nadający się do niczego o co w tym chodzi? poważnie pytam

Gość gość
zmądrzały bo ich wyroohał i zrobił w hooja nie jeden badboy, teraz szukają stabilności

Gość gość
bo 20 latek to teraz dziecko na utrzymaniu mamuni, nieporadny zyciowo, dwie lewe rece do wszystkiego, nieogarniety, chcacy robic wiele halasu wokolo siebie wsrod kolegow choc w glowce siano i proznia

Gość gość
30latek to jeszcze młody, głupi siusiak.

Gość gość
co tu ma ciekawic? zdecydowanie kobiet czy dziewczyn nie jest w staniu zaciekawic malolat 20 letni ktoremu mama jeszcze kanapki do szkoly robi i ma zerowe pojecie o dojrzalym zyciu :D

Gość gość
Sama jestem z 40 latkiem 6 lat a mam 27.Zawsze mnie starsi fascynowali jednak męża bym nie odbiła innej.

Gość gość
gość dziś 30latek to jeszcze młody, głupi siusiak. x serio? a 20 latek umie niby zaimponowac kobiecie? :D czym? pierwszym wasem pod nosem ?:D

Gość gość
Oj biedne dzieci :(, musza odpowiedzi na forach szukac dlaczego ich kolezanki rowiesniczki wola 10 lat starszych facetow HA HA :D

Gość gość
Tak jest bo teraz facetow tak sie wychowuje ze nie nadaja sie na meza, stalego partnera. Do 25 studiuja, mieszkaja z mama która wszystko za nich robi. Tak to funkcjonuje. Faceci ogarniaja sie kolo 30 wlasnie albo i pozniej

Gość gość
To wina matek. Jak można wychować taką sierotę, a później dziwić się, że syneczek nie ma dziewczyny? :D

Gość gość
Nie mam zielonego pojecia. Nigdy nie slyszalem by moje rowiesniczki chcialy starszych. Wiekszosc moich kolegow jest bardzo zaradna. Tak wiec autor/ka dziwne ma pomysly i znajomych