Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franiax

alergia tylko na co??

Polecane posty

Gość franiax

hej, chyba dostałam jakiejś alergi bo mam dziwne plamki na skórze i bardzo mnie swędzą.. czy ktoś ma podobnie?

Gość gość
Tak mamy tu podobnie :/ pij wapno dwa razy dziennie

Gość matRix100
spróbuj wapno albo jakieś leki przeciwalergiczne, a jak nie pomogą to idź do lekarza, bo to może być objaw czegoś poważniejszego

Gość franiax
no wlasnie nie wiem co powazniejszego bo wole nie czytac w internecie... chyba ze jakies leki przeciwalergiczne zaczne brac?

Gość gość
ale skad my mamy wiedziec co akurat zjadlas? to chyba ty najlepiej wiesz? alergenow pokarmowych jest w sumie tyle samo co pokarmow wiec miliony.

Gość matRix100
dlatego najlepiej gdyby jakiś specjalista Cie obejrzał. przyczyny moga być różne. przeanalizuj czy nie jadłaś jakiś nowości albo może jakiś nowy ciuch? t może być też jakaś zaraźliwa choroba skóry- grzybica, świerzb? byłąś na basenie, siłowni?

Gość gość
A nie przprowadziłaś się czasem? Ja od czasu przeprowadzki na wiosne mam spuchnięte i piekące oczy, drapie mnie w gardle, a to dlatego że pod moimi oknami rośnie jakieś drzewo na które prawdopodobnie jestem uczulona

Gość franiax
podejrzewam ze to jakas grzybica albo swierzb bo strasznie strasznie swedzi, bylam juz w aptece i kupilam preparat na swierzb... tak doradzil farmaceuta jak zobaczyl wysypke. nie wiem gdzie moglam sie zarazic :(

Gość gość
co Ci dał? bo ja mam podobne objawy i jeśli jest coś skutecznego bez recepty to ja się piszę

Gość gość
być może to alergia na pyłki, przecież teraz jest okres pylenia. Z leków bez recepty mogę polecić allertec. Bardzo popularny, dostaniesz w wiekszosci aptek.