Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za ex dziewczyną mimo że miała zyebane poglądy

Polecane posty

Gość gość

typowo lewicowe, tolerancyjne, feministyczne i do tego popierała przyjmowanie uchodźców... No po prostu dramat. Dawniej myślałem, że z czasem wybiję jej te głupoty z głowy, ale zaczęło się psuć między nami i się rozstaliśmy. Śliczna była, serio, naprawdę fizycznie bardzo mi się podobała (z resztą do dzisiaj o niej myślę)... ale miała trudny charakter, apodyktyczny a ja nie chciałem się jej podporządkować. To była moja pierwsza dziewczyna. Wcześniej nie byłem w związku więc nic dziwnego że ją zraniłem nieświadomie kilka razy ale ona przez swoją bezpośredniość również i mi zniszczyła charyzmę w związku mieszając mnie z g0wnem. Ale swego czasu było super, wiele czułości, pocałunków itp. oboj***ardzo potrzebowaliśmy bliskości drugiej osoby. Ale nasza odmienność dała o sobie znać, starałem się wiele spraw załatwić pokojowo ale ona wyraźnie móeiła że przez to nie ma o czym między nami rozmawiać itp że tylko niby będziemy się kłócić. Ehh, tak bardzo do siebir nie pasowaliśmy a wciąż mi jej brakuje i tamtych chwil, ale kiedy pomyślę, że ma spaczony umysł "postępową" ideologią to mi się krew gotuje. Co mam robić aby mimo to o niej zapomnieć? Nawet ciągle odwiedzam jej facebooka i wygląda tam na szczęśliwą. Jak sobie znajdzie jakiegoś faceta nawet lepszego ode mnie to się chyba załamię. a innej wolnej dziewczyny w pobliżu nie ma. :(

Gość gość
zmieniłem swoje poglądy dostosowałem do poglądów jej i za nią tęsknie. nawet przyjmę uchodźców w domu odstąpię im własny pokój.

Gość gość
ale z ciebie d**ek, dobrze, że juz z tobą nie jest

Gość gość
Tez nie chcialaby byc z prawakiem, konserwatysta. Pewnie mieszkasz gdzies w malej miwjscowosci i stad te poglady. Nie tesknisz za nia jako osoba, tylko za jej cialem. Kazda inna moze zajac jej miejsce, tylko brak chętnych i to cie boli.

Gość gość
tylko ona się liczy bo tylko ona jest prawdziwą Europejką

Gość gość
A kto powiedział, że jestem prawakiem? Ja nie lubię po prostu takich skrajności, że albo ultra lewicowiec albo ultra prawicowiec. I nie, nie jestem z małej miejscowości, no ale internauci oczywiście o mnie wiedzą lepiej, a jakże... I to, że w związku chciała wszystko dyktować to też jest ok, prawda? Nie można pójśćna kompromis, tylko jedna osoba musi drugą rządzić. Super dzięki za zrozumienie...

Gość gość
nie musisz być prawakiem ale sposób w jaki o niej piszesz...typowa konserwa ;-/