Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki sa jednymi z najpiękniejszych , mamy 3 miejsce

Polecane posty

Gość gość

Jest taka strona internetowa gdzie kobiety mogą wrzucać swoje zdjęcia do oceny ale cały myk polega na tym ze narodowość się wyświetla dopiero po ocenie zdjęcia , więc nie ma szans oceniać na podstawie narodowości i Polki sa 3 najpiekjniejszymi na świecie na pierwszym miejscu sa norwezki a na drugim litwinki :D więc gdzie ten fałszywy stereotyp ze rosjanki sa takie wielce piękne ?

Gość gość
Ta strona pokazuje że jeśli się nie poda narodowości kobiety to ludzie oceniaja obiektywnie , np rosjanki nawet nie były w pierwszej 5

Gość gość
Podaj link :)

Gość gość
Nie pamiętam ale nawet jest na ten temat artykol w necie

Gość gość
No ba już w komunizmie Polki były uważane za najpiękniejsze w zza żelaznej kurtyny a "ruska baba " to była najwieksza obelga i znaczyło mniej więcej tyle co "pasztet nad pasztety"

Gość gość
Polki naj :*

Gość gość
To akurat prawda bo jak mieszkałam w niemczech pracując na fabryce to kierownik Niemiec włoskiego pochodzenia powiedział ze polki sa dużo piękniejsze i inteligentniejsze od rosjanek z głowami jak kanister , chodziło mu w tej wypowiedzi o to ze rosjanki mają głowy wielkie jak dynie

Gość gość
Polki moga byc piekne bo piekne kobiety nie nadaja sie do zwiazku (pustaki)

Gość gość
Głupie gadanie nie wszystkie piekne kobiety to pustaki jak nie wszystkie brzydkie maja złote serce

Gość gość
A prawda jest taka ze ludzie źle oceniaja urodę , nie mając o niczym pojęcia , Polacy mówią ze Czeszki sa piekne a niemki brzydkie a prawda jest taka ze geny Czechów i Niemców pokrywają się w 90 % , więc widać zakłamanie ludzi

Gość gość
po pierwsze to jestescie rzeczywiście naj- najłatwiejsze i najtańsze. po drugie to zawsze baby które krzyczą że polki są najpiękniejsze to akurat same są przeciętne dziwna prawidłowosć

Gość gość
Tak samo jak niektórzy błędnie uważają ze rosjanki to prawdziwe slowianki , rosjanki mają głównie geny ugro fińskie a nie słowiańskie , najwięcej genów słowiańskich ma Polska a na drugim miejscu Ukraina choć u nich też jest dużo ugro fińskich genów

Gość gość
Nie gadaj bzdur bo pracowałam z Rosjanami i ukrainkami wszystkie były średnie ale sobie same pod zdjęciami slodzily np ukrainka do ukrainki :"ukraińska piękność " choć laska na zdjęciu była dość średnia , to raczej wschodniaczki maja tendencje to samochwalstwa bo u Polek tego nie zauważyłam

Gość gość
Bo polki sa ladne z twarzy nawet bardzo szczególnie blondynki ale mogłyby się bardziej kobieco ubierać

Gość gość
No te młode i szczupłe sa bardzo ładne

Gość gość
To prawda Polki potrafią być naprawdę piękne co niektóre , o dziwo to też zależy z jakiego regionu sa ,

Gość gość
Polska jest bardzo pomieszania genetycznie więc u nas jest duży Misz masz jeśli chodzi o urodę , ale widziałem w życiu kilka pięknych Polek o twarzach jak lalki

Gość gość
Mój chłopak Niemiec powiedział jak pierwszy raz się spotkalismy spotkaliśmy jeśli wszystkie polki wyglądają tak jak ja to on się już zakochał w Polsce i może tam mieszkać :D

Gość gość
Ogólnie Niemcom się polki bardzo podobają :3 a jak blondynka z niebieskimi oczami to już wogole

Gość gość
Polskie dziewczyny szczególnie te mlode to naprawdę ladne laski ale nie zawsze to idzie w parze z tym czy nadają się do związku , mnie się akurat trafiła ładna i mądra w jednym xd

Gość gość
Nic nowego :D