Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobic zeby ktos sie we mnie zakochal?

Polecane posty

Gość gość

No bo nigdy sie zaden we mnie nie zakochiwal ,nigdy mnie zaden nie pokochal,za to jaka jestem. Spotkalam kolezanke po 13latach ,ona jest mezatka opowiedziala mi o swoim bracie ze jest z kobieta ktora ma 4 dzieci z poprzedniego zwiazku ,a on ma z nia jedno wspolne i sa bardzo szczesliwi i maja wdodatku slub koscielny ,a ja jestem nie kochana, samotna i taka nieszczesliwa ze moglabym to wykrzyczec calemu swiatu ,eh widze ze chocbym na rzesach stawala to niczego nie moge zmienic z tego powodu jestem smutna i przygnebiona. inne bachory maja i sa kochane i w drugich zwiazkach .co zrobic mam zeby sie zakochac ze wzajemnoscia?

Gość prawi 114
hej , ja ci wiele nie pomogę, bo sam nigdy nie miałem dziewczyny , więc się na tym nie znam

Gość gość
Jestes atrakcyjna?

Gość gość
noo..chyba jestem atrakcyjna.. ostatnio jak po drabinie wchodziłam na dach stodoły to mnie trzech wpychało a potem na ostatnim szczeblu drabiny stodoła się zawaliła i drabina się rozleciała..w drobny mak, wpadłam w siano..w stodole i z powodu stresu cała wieś się ze mnie śmieje..że takiego pierdzenia jeszcze nie słyszeli na trzy wiorsty i hektar lasu przed wycięciem :D

Gość gość
Nie wiem, chyba raczej nie jestem atrakcyjna

Gość gość
20;48To podszyw. Nie czuje sie atrakcyjna.

Gość gość
O to chodzi , że musisz to poczuć , zadbaj o siebie, to podstawa, to, że czujesz sie atrakcyjna jest jak wabik dla facetów, wiem co mowię,

Gość gość
autorko młoda jesteś? ile masz lat?

Gość gość
Stara 34lata. Chyba mnie juz nic dobrego w zyciu nie spotka.

Gość gość
34 toż to młodość w pełni , ja mam 46 , i pełno adoratorów

Gość prawi 114
obejrzałaś moje linki ?

Gość gość
Tak obejrzalam, ale czy to cos da i zmieni ?

Gość gość
SAMA SIEBIE NAJPIERW POKOCHAJ

Gość gość
Myślę ze dużo zależy od pewności siebie,poczucia własnej wartość oni wyglądu... jeśli te 3 rzeczy grają to kogoś po wino się znaleźć prędzej czy później, a jeśli nie to jest gorzej. Faceci też nie lubią wcale jak kobieta jest dla nich zbyt dobra ,jak czasem będziesz np. egoistka to tylko Twój plus . Czasem im se bardziej starasz tym gorzej wychodzi

Gość gość
Nic nie zrobisz. Są kobiety, których nikt nie kocha i tyle. Ja jestem jeszcze młoda, atrakcyjna, samodzielna. Nigdy w życiu nie zakochałam się ze wzajemnością. Nigdy. Co za tym idzie, nigdy nie byłam w związku. Niby powinnam kogoś znaleźć, bo wszystko ze mną ok. A nie znalazłam i raczej nie znajdę. Taki już nasz los.

Gość gość
Polecam Ci książkę Anny Szlęzak pt: "Jak zatrzymać faceta". Książka ta mówi również o tym, co zrobić, by ktoś się w Tobie zakochał. Tutaj daję Ci link: http://lovebooks.pl/9788363920012/Jak-zatrzymac-faceta.html?gclid=Cj0KEQjwqtjGBRD8yfi9h42H9YUBEiQAmki5Oi_Hjh6kbAJg-SvtZ-xMqLrrYMh8DE8Av59w5LydkxAaAiM-8P8HAQ Wejdź również na stronę: zatrzymajfaceta.pl i skontaktuj się mailowo z autorką, a dzięki temu ona będzie Ci często wysyłaś maile na temat jak rozkochać i zatrzymać faceta. Powodzenia. :)