Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego za wszelka cene chca mi dorownac?

Polecane posty

Gość gość

W zasadzie odkad pamiętam, mialam dobrą opinię. Że ładna, życzliwa, madra itp. Nie wiem, czy nie przesadzę, ale chyba uchodzilam za jakis wzor w rodzinie. Rodzina od strony ojca to trochę patologia, skrajna bieda, alkohol , szkoły specjalne pokonczone albo zawodówki. No i zauwazylam że co bym nie zrobiła, to zaraz mnie kopiuja.Dostałam się do liceum - wszyscy zapisali się do szkół zaocznych też do liceum, zaczęłam prowadzić zdrowy tryb życia - oni też, jakoś w wieku 19 lat zaczęłam dbać o siebie bardziej, zmieniłam fryzurę i za 2 tyg widzę zdjęcie kuzynki na fb, też zaczęła eksperymentować jak ja z makijażem, fryzurą itd...chociaż wcześniej chodziła zaniedbana i wciaz jej to nie wychodziło, ale próbowała. Kiedy zapisałam sie jako wolontariuszka do hospicjum to wszyscy nagle też.Przypadek? Nie sądze. Czemu tak jest? Przecież i tak mi nie dorównają, mówiąc nieskromnie...

Juz widze jak polecieli za Toba do hospicjum :D Glubszych tematow juz sie nie dalo wymyslic

Gość gość
No niestety polecieli ;). Robia to co ja, niestety wiedza o wszystkim, bo chocby nasi rodzice maja regularny kontakt i sobie przekazuja info :o denerwuje mnie to strasznie

Gość gość
up

Gość gość
Dlaczego Cię denerwuje? Podciągają przy Tobie swój poziom, powinnas się cieszyć.

Gość gość
Dlaczego Cię denerwuje? Podciągają przy Tobie swój poziom, powinnas się cieszyć.

Gość gość
ale musisz miec przykre zycie, ze siedzisz na kafeterii i próbujesz sie podbudować rozmyślając o takich rzeczach xd

Gość gość
Serio denerwuje cie, ze ktos zapisał się jako wolontariusz do hospicjum? Ty masz jakies góffno zamiast mozgu, czy co jest z tobą nie tak? Chocby nawet cie naśladowali, to normalnego człowieka chyba by cieszyło, że zainspirował kogos do pomocy innym. Obym na swojej drodze nie spotykała tak bezdennie pustych istot jak autorka bo nawet jak na niskie standardy kafeterii, gdzie nie wymaga sie duzo, jest to dla mnie szokujące

Gość gość
Toz to prowo.Zamarzylo sie komus za mocno.:-)

Gość gość
Może sobie coś uroiłaś ...

Gość gość
Ja nie muszę marzyć, znam swoją wartość. Nie chodzi mi o to hospicjum akurat, o caloksztalt raczej. Co zrobię oni zaraz robią to samo... Jest ich 8, mam tu na mysli kuzynostwo , nie jakies ciotki itp.Nie wiem, może nie chcą być gorsi ode mnie i robią to z zazdrości.

Gość gość
Ego autorki juz dawno przekroczylo chinska granice.:-)