Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jes tu ktoś kto ma dobre zdanie o Donaldu Tusku?

Polecane posty

Gość gość
no tak, słuchajcie radia maryja i ojca dyrektora, na pewno obudzicie się z ręką w nocniku...

Gość gość
14.35- no własnie udowadniasz że Niemcy mają interes w Tusku.Oni go klepią po plecach żeby taki tłumok jak to to widział i sie cieszył że niby Polaka ktoś szanuje i sie z nim liczy.Niemcy wyprowadzają z Polski miliardy, Tusk zlikwidował przemysł np stocznie i wszyscy klienci bardzo dobrej polskiej stoczni przeszli do stoczni niemieckiej.czy do was kiedys dotrze prawda ? A ty sie cieszysz bo Tuska po plecach klepią i ktos coś do niego tam powie, jak do kundelka ,poklepać i dać smakołyk do zjedzenia a kundelek będzie wierny.Nie wiesz o tym że Niemcy zalewają nasz polski rynek złym towarem? Słodycze robione z rakotwórczego oleju podczas gdy ta sama firma produkuje na rynek niemiecki słodycze na maśle naturalnym. Proszki do prania na nasz rynek są gorszej jakości, wystarczy kupić oryginalny proszek we Francji czy w niemieckim sklepie a różnica ogromna, w polskich supermarketach tego niema.To samo z płynami do płukania, gorsza wersja szlamu -postać kolorowego raka do sprzedania na polskich półkach.Dalej Angela robi interesy z Putinem pomijając interes Polski, nie licząc się z nami, płacimy za gaz najwięcej w Europie. Można tak wymienić jeszcze sto rzeczy , jesteśmy rynkiem zbytu dla ich gófnianego towaru.Ale ty oczywiście kupisz niemieckie ciasteczka Leibniz i będziesz się zajadać , za pare lat będziesz zdychać na raka nie wiedząc z jakiego powodu wychwalając Tuska jaka to wielka postać. Tusk to śmieć, taki sam polityk z dna , wszyscy wiedzą że on jest bardzo mściwy i jest znany z tego.Mówią to nawet członkowie PO a i Kukiz powiedział że najbardziej mściwy człowiek jakiego znał to Tusk.Ale jak się zna rzeczywistość z kolorowych reklam pokazujących piękny świat to co masz rozumieć ? Spot Tuska już zapomniałaś jak Polacy mieli wracać ? Wymazałaś z pamięci bo niewygodne?

Ja jestem. Mysle ze tusk jest sprzedawczykiem ale mysle ze tez ze jest dobry i chce dobrze. Choc podobno afera amber gold to maczal w tym palce. Ale kaczynskiego tez lubie i szanuje ale juz szydlo jako premier i dude jako prezydenta nie do konca.... mysle ze kaczynski powinien pelnic role premiera i prezydenta xD. A tusk coz fajnie ze polak ma tak wysokie stanowisko w ue a nie ktos z belgii czy niemiec.

Up akurat w polsce na gazie mozna zrobic bardzo duzo pieniedzy :). Od zera do milionera w dosc szybkim tempie. Trzeba miec jednak dojscia i wiedziec co i jak. Ja odkrylem niedawno ze w polsce gaz to kopalnia zlota

Gość gość
W UE jesteśmy rynkiem zbytu i tania siłą roboczą.Do tego mieliśmy wspaniałe firmy których marki były znane na całym świecie,zostały skasowane na potrzeby Niemiec i nie tylko.Był unas wyż demograficzny, rodziło się bardzo dużo ludzi a rekordowy był rok 1986 gdzie urodziło sie najwięcej dzieci.Dla Niemiec taki wielki kraj w środku Europy to są cieżkie wagony pieniędzy w nieskończoność.Rynek prasowy należy w 96 % do Niemiec gdzie nigdzie na świecie nie ma takiej sytuacji.A kto wpędził ludzi w kredyty frankowe ? Ludzie spłacają to co kupili po 4 razy tyle ile to warte.Nie jestem za wyjściem z UE ale za reprezentowaniem naszej narodowości, to do wydoili to ich ale ostatnio tych pieniędzy Niemcy mają od Polski mniej o 10 mld Euro na swój rynek gospodarczy. Wiadomo po co wyją i nagłasniają że w Polsce rząd zły lub chcą przedstawić Szydło w złym świetle bo tacy wyborcy, którzy nie mają zielonego pojęcia o co w tym chodzi będą głosować na tego -kogo pokażą bo myślą że to dla dobra Polski- żeby Polska nie wyszła z UE,"kocham cię Europo"-wyprane mózgi

Gość gość
Nigdy nie sądziłem że można mieć tak wyprany mózg. Dlaczego tyle kłamstw w wydaniu pisuarów. Tusk jeszcze będzie prezydentem Polski. Już ma większe poparcie niż Duda.

Gość gość
Tusk prezydentem Polski dziś to trąbią w tvn od rana i przyszła tuza intelektu która nie ma zmanipulowanego mózgu buhahahaha :D on ma szanse wygrać z Dudą i będzie prezydentem :D przekaz TVN żal mi ciebie biedna istoto pozbawiona własnego myslenia, powtarzasz to co dziś trąbią w polskojęzycznej stacji Naprawdę w to wierzysz ? Co oni robią z tymi ludźmi to szok

Gość gość
ostatnio w TVN24 pokazywali jak ministrowie jadą na Nowogrodzką, siedziby PIS i podawali to jako sensację że rząd jedzie do Kaczyńskiego i że oni ich na tym złapali. W rzeczywistości zawsze tam jeżdżą co miesiąc na naradę ale ciołki oglądające tvn przecież o tym nie wiedzą i myślą że dziennikarze ich na tym złapali, że politycy chcą coś ukryć.Mogli pól roku temu równie dobrze to pokazać ale nie ma to jak pompować sensację i produkować beton , karmić ich nienawiścią i formułować ich mózgi wg własnych potrzeb finansowych.Rząd realizuje przesłanie partii i cele partii i wywiązują.jeśli to się nie podoba to niech PO wygra nastepne wybory w czym problem ?

Gość gość
Oj biedne sierotki, cały świat się uparł i mówi inaczej niż guru i ojciec dyrektor. Ale durny elektorat wszystko kupi, bo przecież 500+ dostał, więc na piwo jest. Cała reszta czyli 75% Polaków durna, bo wierzy w Europę i przyszłość dla swoich dzieci i wnuków. To się kiście na tych wiochach i psioczcie na wszystkich jacy to biedni jesteście, wykorzystywani i okradani. A propos stoczni to spytaj ojca dyrektora co z kasą stoczniową zrobił

Gość gość
niestety wbrew twoim regułom co wmówili ci w tvn, nie mam 500+ oraz nie słucham Rydzyka choć wiem że broni narodowości Polski, że ma bardzo dobrą szkołę dla dziennikarzy -to sama wyborcza przyznała twoja układanka z tvn nie scaliła się

Gość gość
Donald jest ok, w przeciwieństwie do smutnych borsuków wmawiających że białe jest czarne.

Gość do lemingów
wyłącz tvn włącz myślenie ;)

Gość gość
wyłącz tvpis włacz myślenie

Gość gość
Zawsze bawi mnie niezmiernie pisior wypominajacy tvn "propagande" :)

Gość gość
Przecież w każdych wytycznych trole mają właśnie to zdanie, że tvn mózgi wypiera, że trzeba "samodzielnie" czyli po wodzowsku myśleć :D Bo jeśli tak jak wódz, to samodzielne. Jeśli samodzielne to przeciw wodzowi :D

Gość gość
Ja mam dobre zdanie. To mąż stanu, patriota, Polak, Europejczyk.

Gość gość
Za to obecny rzad wycofuje nas z Eurocorps. To juz jest jasny przekaz ze idziemy w strone ruskich. Z UE nie moga nas wycofac, ale kazdy ma teraz naoczny dowod co by bylo gdyby wyjscie z Unii zalezaloby tylko od Antoniego. Ruscy juz sie ciesza.

Gość gość
To nasz jedyny polityk który zaistniał w Europie. Wierzę że kiedyś będzie Prezydentem Polski.

Gość gość
wyłącz tvn włącz myślenie oczko.gif - ha ha ha :D

Gość gość
gość dziś wy\p\i\e\r\d\a\l\a\j\ na topic szmatyna burek :D 🖐️

Gość gość
Też mam bardzo dobre zdanie o Tusku. Jarek to do pięt mu nie sięga.

Gość gość
PO to partia całkowicie antypolska, autorytetem Wałęsa który donosił na wschód, a Oni sami donoszą na Polskę do UE, gdy rządziło PO to unia nie miała do nas żadnych sprzeciwów- bo PO było pieskiem na posyłki Niemców- stad też Tusk otrzymał ciepłą posadkę w nagrodę za posłuszeństwo, okradali nas, drwili wręcz z polaków na taśmach afery podsłuchowej. A teraz znów bezczelnie wciskają tą samą bajeczkę co Tusk 10 lat temu z Drugą Irlandią

Gość gośćmyslacy
Dobre zdanie o Donaldu? proszę cię :D